Dela med andra

Kul extrajobb på E-Handelsföretag i Västerås! (5-10 platser)

Publicerad 2019-02-07


Är du student och söker ett meriterande extrajobb? KidsBrandStore, ett av Sveriges snabbast växande E-handels-företag, söker timanställda som vill jobba extra på vårt Lager.

Detta är en riktigt rolig möjlighet för dig som vill jobba på ett entreprenörsdrivet företag som medvetet och fokuserat satsar på att skapa en arbetsplats där det ska vara kul att gå till jobbet, där medarbetarna strävar mot samma mål och där framgångar firas tillsammans.

Arbetsuppgifter
Dina uppgifter!
Dina arbetsuppgifter kommer att innebära plock och pack av modekläder som ska levereras till privatpersoner i Sverige och internationellt. Du jobbar i team med dina kollegor, men även självständigt med stort eget ansvar. Vi kommer att lära dig våra system och tillvägagångssätt och det vi kräver av dig i gengäld är stort engagemang, positiv attityd och sunda värderingar. Helt enkelt lite jävla anamma! Vi jobbar normalt 7-16, men kvällar och helger förekommer också. Då vi söker timanställda så varierar tiderna och antal timmar.


Kvalifikationer
Vem är du?
Du behöver inte ha jobbat på lager tidigare, men får gärna ha någon arbetslivserfarenhet. Viktigast är din inställning att vilja lära dig jobbet, vara noggrann och uthållig. Din insats är viktig och betydelsefull för att hela logistikkedjan fungerar på KidsBrandStore och vi levererar förstklassig service till våra kunder. Du har god fysik och trivs med ett rörligt jobb.

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare trivs - hos oss bidra du till att vi har kul på jobbet och fortsätter att vara en professionell och effektiv spelare i branschen.


Kontaktperson
Andreas Schwitzky
andreas.schwitsky@kidsbrandstore.se
+46 760 328565

Jobbansökan
Maila din ansökan till andreas.schwitsky@kidsbrandstore.se så tar han hand om den och återkommer till dig. Ansök tjänsten senast, vi jobbar med löpande urval, dock senaste den 10 mars
andreas.schwitsky@kidsbrandstore.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Kidsbrandstore

Antal platser
10 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2019-03-10

Tidsperiod
Visstidsanställning / sommarjobb

Länkar
Kidsbrandstore.se


Bookmark and Share