Dela med andra

Teknisk support / First line support inom nätverk / Servicedesk

Publicerad 2019-02-04


Är du nyexaminerad inom IT/data/nätverk och har stort intresse för felsökning och teknisk support? Trivs du på ett snabbväxande företag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter internt? Hos IP-Only får du arbeta med företagskunder med stora tekniska kapacitetskrav och driva felsökningsprocesser självständigt.

Arbetsuppgifter
Som teknisk support arbetar du med tekniska ärenden från både privatkunder och mer kapacitetskrävande företagskunder. Samtalen gäller bland annat felsökning av nät, konfigureringar eller olika komplexa nätverksfrågor. Vissa ärenden löser du på egen hand snabbt och vissa ärenden är mer omfattande och kräver mer djupgående felsökningsarbete. Du ingår i ett team av tekniker där ni tillsammans arbetar för att på bästa sätt lösa varje ärende. Du tar även emot ärenden från kundtjänst som eskalerar större tekniska frågor till denna servicedesk, och du kan i vissa ärenden eskalera frågor vidare till NOC.

Kvalifikationer
• Eftergymnasial utbildning inom IT/data/nätverk
• Mycket goda kunskaper om nätverk
• Flytande i tal och skrift på svenska och engelska
• Meriterande med erfarenhet av teknisk support

För att trivas i rollen är du serviceinriktad och motiveras av att supporta och hjälpa andra. Då rollen innebär mycket extern såväl intern kontakt är du social och besitter en god kommunikativ förmåga. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga då du arbetar nära tillsammans med dina kollegor. För att lyckas i rollen drivs du av att hitta lösningar på problem och du tar stort ansvar för ditt arbete. Vidare ser vi att du har ett stort intresse för nätverk och ny teknik.

Kontaktperson
Hanna Jönsson
hanna.jonsson@bravura.se


Jobbansökan
Ansökan sker via den externa länken nedan. För att behandla din ansökan behöver jag ditt CV.
jobb.bravura.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
IP-Only

Antal platser
6 st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2019-03-05

Tidsperiod
Heltid

Länkar
Ansök här!
Hemsida IP-Only


Bookmark and Share