Dela med andra

Junior tekniker / Nätverkstekniker till IP-Only

Publicerad 2019-02-04


Är du utbildad inom nätverk eller har erfarenhet av att arbeta inom området och vill bli en del av ett snabbväxande företag? Hos IP-Only erbjuds du en roll där du får ta stort ansvar på ett företag där det råder goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
I rollen som nätverkstekniker ingår du i IP-Onlys Service Activation-avdelning där i ett team om 16 personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att samarbeta tätt med kund, fälttekniker och leveransledning för att säkerställa att beställda tjänster blir rätt konfigurerade. Oftast består ärendena av att konfigurera anslutningar, portar, routing och VLAN. Du blir tilldelad ärenden och det är ditt ansvar att planera och genomföra dessa inom den tidsram som är bestämd. Du sköter all kundkontakt och samarbetar med stora så väl som små företag. De ärendena som du mottar är av varierande komplexitet där de kan ta allt ifrån några minuter att slutföra till en hel arbetsdag.

Kvalifikationer
• Eftergymnasial utbildning inom nätverk eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Uttrycker dig obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska

För att trivas i rollen som nätverkstekniker hos IP-Only är du självgående och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. I rollen ansvarar du själv för att planera din arbetsdag och det är således viktigt att du har god prioriteringsförmåga och är strukturerad. Då du i rollen har kontakt med kunder ser vi att du är serviceinriktad och kommunikativ. I och med att du samarbetar tätt med både kollegor i ditt team och andra avdelningar har du god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta med andra.

Kontaktperson
Linn Eiman
linn.eiman@bravura.se
0704341796

Jobbansökan
Ansök via länk nedan
jobb.bravura.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
IP-Only

Antal platser
4 st


Ort
Mälardalen

Sista ansökningdag
2019-02-28

Tidsperiod
Heltid

Länkar
Till annonsen


Bookmark and Share