Dela med andra

Byggingenjör till Eskilstuna

Publicerad 2019-01-28


Swecos byggkonstruktörer erbjuder byggtekniska konsulttjänster för komplexa industri- och husbyggnadsprojekt. Tjänsteutbudet omfattar hela processen, från förstudie till bygghandlingar. Arkitektverksamheten är en viktig del i processen och är engagerade i allt från utredningsförslag och presentation till projektering.

Swecos grupp inom fysiskt skydd i Eskilstuna har vuxit kraftigt de senaste åren. Då vi har många intressanta projekt framför oss söker vi nu en byggingenjör som kan bidra till den fortsatta utvecklingen av arkitektverksamheten inom fysiskt skydd.

Arbetsuppgifter
Din kommande roll
Hos oss arbetar du i en grupp med både juniora och seniora arkitekter och ingenjörer. För dig som är junior/nyexaminerad finns det goda förutsättningar att få upplärning och stöttning av de mer erfarna konsulterna i gruppen.

Sweco erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande roll där du har möjlighet att utvecklas tillsammans med ett nybildat team i en expanderande nisch. Vi har många spännande och utmanande projekt som kräver okonventionella lösningar och därmed finns det stora möjligheter att utvecklas.
Gruppchef Verde Yildiz har ett engagerat och kreativt ledarskap, och är mån om att vara närvarande för medarbetarna i gruppen.


Kvalifikationer
Om dig
Vi söker dig som är utexaminerad byggingenjör. Du kan vara helt nyutexaminerad eller ha arbetat ett par år. Huvudsaken är att du visar engagemang för uppgiften, är driftig, initiativtagande och nyfiken på att lära dig mer.

Kontaktperson
Hanna Ulriksson
hanna.ulriksson@sweco.se
072-450 98 65

Jobbansökan
Ansökan skickas via länken nedan:
web103.reachmee.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Sweco

Antal platser
1 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2019-02-28Bookmark and Share