Dela med andra

Boendestödjare/kvalificerad coach

Publicerad 2019-01-25


.

Arbetsuppgifter
.

Kvalifikationer
.

Kontaktperson
Maria Thunberg
info@arosstodgrupp.se
021-4755800

Jobbansökan
Vill du bli en i vårt team?

Vi fortsätter att utöka vår verksamhet och behöver nu förstärkning i vårt arbetslag.

Vi söker efter 2 st boendestödjare som vill arbeta i vårt arbetslag på heltid/deltid. Krav är att du minimum är utbildad undersköterska med inriktning mot psykiatri eller funktionsnedsättning samt att du har körkort och bil. Alternativt är du utbildad inom barn och fritidsprogrammet. Saknar du relevant inriktning bör du vara redo att valideras inom psykiatri eller funktionsnedsättning.

Arbetstiderna kan komma att variera utifrån hur du kan arbeta.

För att arbeta hos oss är det viktigt att du är lösningsfokuserad, flexibel och att du har god kännedom och kunskap om psykisk ohälsa, missbruk samt NEP-diagnoser. Du bör ha vana att arbeta efter samt upprätta genomförandeplaner. Du har även erfarenhet av social dokumentation och kan det svenska språket väl i både tal och skrift. Du arbetar bra både självständigt och i grupp, du är van att hålla ett högt arbetstempo och du hanterar snabba ändringar i arbetet väl. Du är trygg i dig själv och din yrkesroll. Arbetet kräver mycket eget ansvar och hos oss fungerar du som spindeln i nätet.

Meriterande för oss är om du har erfarenhet och intresse av träning, hälsa och välmående då det är en stor del av vårt arbete.

Vi tillsätter två (2) tjänster.

info@arosstodgrupp.se
arosstodgrupp.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Aros Stödgrupp AB

Antal platser
2 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2019-04-25Bookmark and Share