Dela med andra

Systemutvecklare .NET

Publicerad 2019-01-18


Är du systemutvecklare? Gillar du utmaningar? Vill du vara med och skapa Sveriges bästa it-konsultbolag? Då kommer du att stormtrivas hos oss!

Du kanske har några års erfarenhet om inte så finns bland dina nya kollegor massor av erfarenhet som kommer att hjälpa och stödja dig i din nya roll.

Alkemit är ett ungt IT-bolag i stark tillväxt. Bolaget koncentrerar sig på systemutveckling och systemintegration med en spetskompetens inom offentlig sektor och produkten Platina från Formpipe Software AB. Vi strävar efter att leverera helhetslösningar och spetskompetens till organisationer med höga krav på kunskap inom offentliga sektor. Alkemit har kontor i Stockholm, Västerås och Örebro.

Arbetsuppgifter
Hos oss får du vara delaktig i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till leverans och utvärdering.

Du kommer att utforma kundspecifika lösningar i utvecklings- eller förvaltningsprojekt hos några av Sveriges viktigaste myndigheter och offentliga organ; bland annat med hjälp av standardsystemet Platina by Formpipe. Du kommer att vara placerad på vårt fina kontor i Kopparlunden, Västerås och vid behov jobba på plats hos kunder.

Kvalifikationer
Du måste:
• kunna utveckla i .Net,
• kunna uttrycka dig i tal och skrift på god svenska, samt
• vilja ge krävande kunder service i världsklass

Det är meriterande om du dessutom:
• kan T-SQL, C#, Javascript, JQuery, Angular och ASP.Net;

Du har ett naturligt starkt engagemang och drivkraft samt en god analytisk förmåga. Det viktigt är du är en ansvarstagande person som trivs lika bra med enskilt arbete som med arbete i grupp. Vi tror att du värdesätter att ha fantastiskt trevliga kollegor och arbeta med frihet under ansvar.Kontaktperson
Lena Utbult
info@alkemit.com
070-294 26 82

Jobbansökan
Ansökan med personligt brev och CV skickas till
info@alkemit.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Alkemit AB

Antal platser
2 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2019-04-18

Tidsperiod
heltid

Länkar
Alkemit AB


Bookmark and Share