Dela med andra

Lärare i idrott/SO åk 7-9

Publicerad 2018-11-27


Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss i Surahammar får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare där du bidrar till kommunens framtid. Hos oss får du lära barn att läsa, sprida glädje med mat, hålla våra lokaler fräscha samt vårda och stötta äldre samt människor med funktionsvariation, och mycket mer!
Vi arbetar för Surahammars kommuninvånare varje dag, kom och jobba med oss!

Vår pedagogiska verksamhet finns i våra tre tätorter Ramnäs, Virsbo och Surahammar.
Den omfattar förskola, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsgård.
Hammarskolan är en utvecklingsinriktad och trivsam skola som ligger i Surahammar och består av grundskola för skolår 7–9 samt Kärnhuset Ung-Fritid. Vi har byggt upp ett system med olika profiler som eleverna kan välja att delta i. Valet, som baseras på elevens val, kan göras mellan olika idrottsprofiler, bild och musik. Vi deltar i ett internationellt samarbete med skolor i andra länder. På Hammarskolan kommer du att ingå i en organisation där vi arbetar i årskurslag samt ämnesgrupper. Vi arbetar för att eleverna ska nå sina mål och förverkliga sina framtidsdrömmar. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde.


Arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är lärare i idrott/SO för undervisning i årskurs 7-9. Du får dagligen möta ungdomar i en mycket spännande och utvecklande fas i livet. Som lärare kommer du att undervisa frågvisa tonåringar där du kan påverka och inspirera eleverna till djupare kunskap inom just dina ämnen, samtidigt som du vägleder dem mot deras framtid. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen och följa upp elevernas lärande. Dessutom kommer du att samarbeta med kollegor för elevens, gruppens och skolans utveckling.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Vikariat 20180201–20181231 med möjlighet till fortsatt tills vidare tjänst.
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-02-01 eller enligt överenskommelse


Kvalifikationer
Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i idrott och SO. Du är en tydlig ledare i gymnastikhallen som har struktur och goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Vi vill att du har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan lyckas. Som lärare anpassar du undervisningen utifrån varje elevs unika förutsättningar och ser skolutveckling som en naturlig del av läraruppdraget. Du kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Du har lätt att hitta samarbetsformer och ser arbetslaget som en tillgång. Vi lägger stor vikt vid förmågan att skapa personliga relationer.


Kontaktperson
Susanne Larsson-Pajuvirta
susanne.larssonpajuvirta@surahammar.se
0220-39237

Jobbansökan
Ansökan sker via extern webbplats eller kommunens hemsida
-
www.hrsupporten.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Surahammars kommun

Antal platser
1 st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2018-12-16

Tidsperiod
Vikariat med möjlighet till tills vidare tjänst

Länkar
Extern webbplats
Surahammars kommun/L


Bookmark and Share