Dela med andra

ACCENTURE TECH INNOVATION CHALLENGE 2018

Publicerad 2018-11-15


Brinner du för att utveckla nya digitala idéer och vill lösa en verklig digital utmaning?

Arbetsuppgifter
ACCENTURE TECH INNOVATION CHALLENGE 2018
Brinner du för att utveckla nya digitala idéer och vill lösa en verklig digital utmaning? Sätt ihop ett lag och ansök till Accenture Tech Innovation Challenge idag! Årets tävling arrangerar vi tillsammans med Telia.

Sista dag för anmälan:
Malmö 25/11
Göteborg 2/12
Stockholm 30/1

Accenture Tech Innovation Challenge (ATIC) är en casetävling där du som student tillsammans med dina vänner bjuds in att lösa ett verkligt case åt en av våra kunder. Genom ATIC får du chans att visa upp dina förmågor/kompetens inom skapandet av nya produktkoncept och företagslösningar, samt att du får chansen att lära dig mer om de utmaningar dagens företag står inför i vår digitala värld. Ta chansen, kickstarta din karriär idag med Accenture Tech Innovation Challenge!

Under tävlingsdagen kommer konsulter från Accenture och experter från Telia att finnas på plats och bistå med coachning till lagen. Det finns ingen begränsning för användningen av analysverktyg och data men det bör tydligt framgå vilka datakällor som har använts.

Vi har en deltävling per stad i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi väljer ut ca sex lag per stad och vinnaren utses efter sista eventet i Stockholm. Casetävlingen pågår under en heldag och består av inspirationsförläsningar, teamarbeten, pitch och mingel.

Välkommen att läsa mer om tävlingen och hur du anmäler dig.


Kvalifikationer
ATIC riktar sig främst till dig som studerar ett tekniskt program (ex. data- och systemvetenskap, ingenjörsutbildning, produktutveckling eller annan IT-relaterad utbildning) och är inne på de två sista åren av dina studier eller nyligen studerat klart. ATIC är en team-tävling, så ansökan sker gemensamt med dina lagmedlemmar som ett samlat team.

Kontaktperson
För mer uppgifter se hemsidan


Jobbansökan
Läs mer enligt länken.
www.accenture.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Accenture

Antal platser
6 lag per stad st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2019-01-30

Tidsperiod
Tävlingsevent

Länkar
Till hemsidan


Bookmark and Share