Dela med andra

Socialsekreterare

Publicerad 2018-11-13


Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare där du bidrar till kommunens framtid. Hos oss får du lära barn att läsa, sprida glädje med mat, hålla våra lokaler fräscha och vårda och stötta äldre samt människor med funktionsvariation, och mycket mer!
Vi arbetar för Surahammars kommuninvånare varje dag, kom och jobba med oss!

Individ- och familjeomsorgen består av IFO-chef, enhetschefer samt team inom missbruk, barn- ungdom- och familj, försörjningsstöd, flyktingmottagning, familjehem, kommunpsykiatri m.fl. Hos oss får du vara del av ett team med kompetenta kollegor där alla får möjlighet att bidra till målet och aktivt dela och utveckla kunskap tillsammans. Du kommer att ha ett utmanande och givande jobb där du får göra skillnad i människors vardag.


Arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning
Vi söker en medarbetare till barn och ungdomsenheten inom Individ- och familjeomsorgen. Du kommer att arbeta med myndighetsutövning enligt SoL och LVU. Du utreder, bedömer samt gör uppföljningar av beslutade insatser. Strukturerade insatser på hemmaplan, förebyggande arbete och arbete gentemot vår öppenvård är en viktig del av dina arbetsuppgifter. Inom IFO strävar vi efter att ge stöd i ett tidigt skede, för att lyckas med det samverkar vi med andra myndigheter och organisationer såväl inom som utom kommunen. Ett bra mottagande och en god kontakt med klienterna är en viktig del i verksamheten.


Kvalifikationer
Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomutbildning. Du ska ha förmåga att upprätta kontakt med såväl klienter som myndigheter och kollegor. Du ska vara engagerad, kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha förmåga att kontinuerligt sköta dokumentation. Vi ser även att du kan arbeta självständigt och välstrukturerat samt är flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och det är meriterande med kompetens i finska i tal och skrift.


Kontaktperson
Sara Alverås eller Karin Dicksson Luttinen
sara.alveras@surahammar.se; karin.dicksson@surahammar.se
0220-390 40 alt 0220-39045

Jobbansökan
Ansökan sker via extern länk eller via kommunens hemsida:
-
www.hrsupporten.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Surahammars kommun

Antal platser
1 st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2018-12-16

Tidsperiod
Tills vidare

Länkar
Extern länk


Bookmark and Share