Dela med andra

Vi expanderar och söker fler nyexaminerad och erfarna sjuksköterskekollegor till våra team inom Tema Åldrande!

Publicerad 2018-11-01


Tema åldrande på Karolinska universitetssjukhuset ska som ensam utövare i länet bedriva högspecialiserad geriatrisk vård. Du kommer därför vara en viktig del i det multidisciplinära geriatriska teamet med fokus att vårda/skapa värde för våra multisjuka sköra äldre.

Vi har två patientområden, den åldrande hjärnan och den multisjuka äldre. Inom slutenvården har vi i dagsläget 5 akutgeriatriska vårdavdelningar i Huddinge (GAVA-platser finns på R74) där patienter vårdas med bla. Frakturer, infektioner, kol, hjärtsvikt, konfusion, kognitiv svikt, stroke/neurologiska sjukdomar etc. Kognitiva mottagningar drivs både i Huddinge och Solna där Solna erbjuder ett snabbspår för utvidgad minnesutredning.

Vi står precis i startgroparna för att expandera och utöka våra team med ytterligare en GAVA (geriatrisk akutvårdsavdelning) med 10 enkelrum där fokus kommer vara infektion.

Vi är intresserade av att träffa dig för att berätta om vår verksamhet och få möjlighet att veta mer om dig och dina önskemål om en blivande arbetsplats.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder

Att vara en del i vårt arbetslag kring den multisjuka sköra äldre.

En unik möjlighet att få vara med och starta upp GAVA med fokus på infektion alternativt arbeta inom det patientområde som intresserar dig lite extra.

Tillsammans med dig vill vi skapa en stabil arbetsmiljö som samtidigt utgör en givande lärmiljö, använda befintlig erfarenhet/kompetens och få möjlighet att utvecklas.

Du erbjuds individuell introduktion anpassad efter tidigare erfarenheter.

​Om tjänsten

Om du är intresserad av att arbeta med geriatrik som ligger i framkant erbjuder Tema Åldrande inklusive GAVA Infektion med många spännande karriärmöjligheter, både inom det kliniska arbetet och för dig med intresse för forskning.

Det finns en pionjäranda med att skapa något nytt och att utveckla ett riktigt gott omhändertagande av de svårast sjuka patienterna.

Möjlighet att hospitera och träffa framtida kollegor/chef finns.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som tar examen i januari och du som är erfaren sjuksköterska och som tycker att detta verkar intressant och spännande. Vill vara med och starta upp, utveckla och driva verksamheten. Positiv, engagerad och som motiveras av syftet att ge god vård till den geriatriska patienten.


Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktperson
Karina Betancourt
karina.betancourt-garzon@sll.se
08-51778251

Jobbansökan
Ansökan görs via vår hemsida
candidate.hr-manager.net


Tillbaka
  Arbetsgivare
Karolinska Universitetssjukhuset

Antal platser
6 st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2018-11-30Bookmark and Share