Dela med andra

Säljjobb för dig som vill utvecklas

Publicerad 2018-10-31


Silentium arbetar med försäljning och kundservice. Vi arbetar med de främsta varumärkena inom bl.a. bank, försäkring och telekommunikation. Våra kontor finns i Stockholm, Boden och Västerås och sedan starten 1998 har vi haft en stadig tillväxt och är idag ca. 250 anställda. Vi kan erbjuda dig anställning hos en stabil arbetsgivare med god lönsamhet och trygga arbetsvillkor

Silentium värderar drivkraft och ett positivt tankesätt. Hos oss finns det därför många olika utvecklingsmöjligheter, hjälpsamma kollegor och en företagskultur med stor gemenskap.


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består i att ringa våra uppdragsgivares kunder i försäljnings- och kundvårdande aktiviteter. Förutom din röst är telefonen och dator ditt arbetsverktyg.

Kvalifikationer
Du behöver ingen erfarenhet.
Visst är det en fördel om du har erfarenhet av försäljning, men eftersom du får utbildning och utveckling av våra säljcoacher så är det inget absolut krav. För att passa in och trivas hos oss ska du vara lyhörd, pålitlig och ha en positiv inställning. Naturligtvis har du lätt för att skapa nya relationer, är driven och gillar att jobba mot uppsatta mål.
Du får här en unik inblick i olika branscher, samtidigt som du lär dig försäljning/ kommunikation så tjänar du även en slant under tiden!
Även du som inte studerar men vill ha ett extrajobb är naturligtvis välkommen att söka.

Fast timlön. ev. provision kan förekomma på vissa projekt. Vi har fackklubb och kollektivavtal.

Arbetstider: måndag - torsdag 16:00 – 20:00 alt. 17:00 - 21:00, min. 3 pass/vecka.Kontaktperson
Eva Melander
jobbaivasteras@silentium.se
0702173383

Jobbansökan
Vi intervjuar och anställer under ansökningstiden så skicka din ansökan så snart du kan.

Din CV och PB mejlar du till:
jobbaivasteras@silentium.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Silentium Västerås AB

Antal platser
4 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2018-11-30

Länkar
Silentium


Bookmark and Share