Dela med andra

Sjuksköterska till Ortopedklinikens elektiva enhet

Publicerad 2019-01-08


Vill du vara del av en fantastisk personalstyrka med stor arbetsglädje och arbeta på en enhet som ligger framkant inom ortopedisk vård? Då är det kanske dig vi söker till oss på Ortopedklinikens elektiva enhet!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss välkomnas du till en arbetsplats med positiv anda där vi månar om varandra och våra patienter. Vi arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv där patienten har stor delaktighet i sin egen vård. Många av våra patienter är nöjda med vårt bemötande och vi får ofta positiv feedback från våra patientuppföljningar. Som sjuksköterska kommer du att följa patienten genom hela kedjan, från första besöket inför operation fram till dess att suturerna tas efter operation. Du håller bland annat i preoperativa informationsgrupper, patientnära vård samt postoperativa telefonuppföljningar.

Som en del i ett multidisciplinärt team där undersköterskor, medicinska sekreterare, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt operationsplanerare är du en viktig länk. Du kommer arbeta i ett team som präglas av arbetsglädje och bra samarbete där alla yrkeskategoriers erfarenheter och kompetenser bidrar till en god och högspecialiserad ortopedisk vård. Vi är en stor klinik med två enheter och för att främja samarbetet och kompetensutbytet mellan avdelningarna, ingår även arbete på ortopedklinikens akuta avdelning.Om arbetsplatsen

Ortopedkliniken i Västmanland har ansvaret för den ortopediska vården inom hela länet. Hos oss inom den elektiva delen av verksamheten arbetar vi för att vår arbetsplats ska vara ett föredöme inom framtidens offentliga vård. Vi är en av fyra enheter som till exempel Socialstyrelsen har i sin interaktiva utbildning inom digital verksamhetsutveckling inom vården. Vi är även stolta över den uppmärksamhet som vi har fått i olika medier för vårt nytänkande kring framgångsrikt patientomhändertagande. Som medarbetare hos oss är du betydelsefull och vi ser fram emot att få just dig som kollega till oss.

Vill du läsa mer om vårt framgångsrika arbete eller är nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Titta närmre här eller ta gärna en kontakt med oss om du är intresserad av att auskultera.Vi erbjuder dig:
•Arbete i en positiv verksamhet som ligger i framkant inom ortopedisk vård.
•Möjlighet att arbeta i ett fantastiskt och tryggt team med bra samarbete.
•Ett varierat arbete med stort fokus på patientbemötande.
•Vidareutbildning inom ortopedi och klinikegen kirurgi
•Möjlighet till fördjupning och rotation inom andra delar av vår stora klinik.
•Jobb endast en helg av tre.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, men välkomnar samtidigt dig som snart är nyexaminerad att söka till oss. Utifrån vart du befinner dig i din karriär just nu så skapar förutsättningar för din start och utveckling i vår verksamhet.

För att passa hos oss ser vi att du är en glad och positiv person med förmåga att ta initiativ och hitta lösningar. Det här är ett jobb för dig som trivs som bäst när du får samarbeta i team i ett arbete med stort fokus på patientbemötande. Har du också förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt i situationer som ibland utmanar ditt lugn och fokus kan det här vara det perfekta jobbet för dig.Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid med nattrotation. Tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder även en av Sveriges bästa förmåner för sjuksköterskor som arbetar natt. Du som arbetar blandat natt- och dag får 4 timmars arbetstidsförkortning för varje nattpass som du arbetar. Du som arbetar ständignatt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid.


Kontaktperson
Sara Ylönen
sara.ylonen@regionvastmanland.se
021-173988

Jobbansökan
Ansökan skickas in via webbplats.
https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/sjukskoterska-till-ortopedklinikens-elektiva-enhet/
regionvastmanland.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Region Västmanland

Antal platser
1 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2019-02-03Bookmark and Share