Dela med andra

Projektledare inom digital utveckling till Hjälpmedelscentrum

Publicerad 2018-10-08


Är du nyfiken på ett uppdrag där du får hitta möjligheter för verksamhetsutveckling med digitalisering i en projektledande roll där du behöver titta på sambandet mellan människan och teknik? Då är det dig vi söker till oss på Hjälpmedelscentrum!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter
För att möta morgondagens ökade behov och krav på vård och hjälpmedel söker vi dig som vill vara med och hitta digitaliseringens möjligheter så att vi kan bli mer effektiva. Under 2019 påbörjar vi en stor insats kring digitalisering som ska ge en ökad kostnadseffektivitet och god tillgänglighet.

Som projektledare kommer du att vara den som driver arbetet vidare med att effektivisera arbetssätt genom att ta till vara på digitaliseringens potential för att tillgodose ökade behov av hjälpmedel. I projektet utgår du både från verksamhetens och invånarnas behov och arbetar på uppdrag av förvaltningsdirektör och ledning.

Du blir en nyckelperson i inventerings- och implementeringsarbetet av digital teknik för att utveckla interna arbetsmetoder inom bland annat logistik och kommunikation internt och externt.


Kvalifikationer
Du som söker har akademisk examen med relevans för tjänsten och erfarenhet av att driva arbete med verksamhetsutveckling, förändringsarbete, process- och/eller projektarbete. Du vet vad det innebär att till exempel analysera och effektivisera processer och arbetssätt. Meriterande är erfarenhet och kunskap av att arbeta med digitalisering som inneburit att hitta smarta och användarvänliga lösningar. Ett stort plus är om du tidigare arbetat med hjälpmedel och välfärdsteknik.

För att passa i den här rollen ser vi att du är intresserad av digital utveckling med syfte att tillvarata digitaliseringens potential till att skapa värde och nyttoeffekt utifrån efterfrågan, tillgänglighet och arbetsmiljö. Du är en nytänkande och analytisk person med stor drivkraft som ser möjligheter. I arbetssammanhang är du bekväm med att ta ansvar och att driva förändring som ibland kan utmana din uthållighet. Det här är ett jobb för dig som trivs i samarbetet med andra och som kan engagera och skapa delaktighet. Vill du också ha uppdrag där du får använda ditt process- och flödestänk och hitta möjligheter som kan göra skillnad för patienter och medarbetare så är det här det perfekta jobbet för dig!


Om arbetsplatsen

Hjälpmedelscentrum är en länstäckande verksamhet som arbetar med inköp, information och konsultation, lagerhållning och service av hjälpmedel/medicintekniska produkter för personer med rörelse- och/eller kognitiva funktionsnedsättningar, kommunikationssvårigheter och/eller i behov av medicinska behandlingshjälpmedel. Vi ansvarar även för samordning av inkontinenshjälpmedel.

Hos oss arbetar länets specialister på hjälpmedel och produkter ur både medicinskt och tekniskt perspektiv, vilket innebär att vi är många olika yrkesgrupper som aktivt samarbetar i en fin miljö. Vi är ca 80 anställda.

Vårt mål är att personer med funktionsnedsättning ska ha en god tillgång till hjälpmedel/medicintekniska produkter. Som medarbetare hos oss välkomnas du till en spännande och utvecklingsintensiv verksamhet. Vi är intäktsfinansierade och styrs politiskt av en gemensam nämnd med representanter från Regionen och länets 10 kommuner.Vi erbjuder dig:
•Ett spännande uppdrag hos en viktig samhällsaktör med höga framtidsambitioner.
•Att arbeta utifrån ett digitaliseringsperspektiv i en verksamhet där du verkligen har möjlighet att göra skillnad.
•Ett uppdrag där du är en del av att utmana traditionella arbetssätt och utgå från ett invånarperspektiv.
•Möjlighet att både få använda och utveckla din digitala kompetens.
•En roll där du får vara drivande, engagera och skapa delaktighet tillsammans med andra.
•Bra förmåner för dig som anställd som du kan läsa om här.

Anställningsvillkor

Tidsbegränsad anställning om 1,5 år heltid, med goda möjligheter till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.


Kontaktperson
Sara Ylönen
sara.ylonen@regionvastmanland.se
021-173988

Jobbansökan
Ansökan görs via länk:
https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/projektledare-inom-digital-utveckling-till-hjalpmedelscentrum/
sara.ylonen@regionvastmanland.se
regionvastmanland.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Region Västmanland

Antal platser
1 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2018-10-30Bookmark and Share