Dela med andra

Extrajobb på högskolebiblioteket i Västerås

Publicerad 2018-10-04


Tycker du om möten med människor? Vill du ha ett jobb i en trevlig miljö? Då skulle du trivas som biblioteksvärd på Mälardalens högskolebibliotek i Västerås!
Så här säger en av dem som har jobbat som biblioteksvärd:
”Det perfekta extrajobbet. Du jobbar på campus där du redan spenderar mycket av din tid. Du får träffa människor och bli mer involverad i vad som händer på högskolan.”

Arbetsuppgifter
Du arbetar vid Infopunkten med att ge service till användarna med t.ex. frågor om återlämning, utlån och omlån, informerar om hur man söker litteratur i bibliotekets katalog, ser till att det är snyggt och trevligt i biblioteket och att böckerna står i rätt ordning.

Du arbetar även med att sätta upp återlämnade böcker på bibliotekets hyllor och eventuellt andra arbetsuppgifter efter behov.

Arbetstider per vecka: 1-2 morgonpass, kl. 7.45 - 10.15 och 1-2 vardagskvällar i veckan, kl. 15.45-19.15.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är student vid Mälardalens högskola och som vill jobba extra på biblioteket. För att jobbet skall fungera på ett bra sätt bör du vara bosatt i Västerås.

Det krävs att du är självgående och noggrann samt har känsla för service och kundtjänst. Är du en van biblioteksanvändare vid Mälardalens högskola är det en merit.

Du behärskar svenska och engelska bra både i tal och skrift.

Du har minst två terminer kvar på din utbildning.

Kontaktperson
Katarina Ylikiiskilä
katarina.ylikiiskila@mdh.se
016-153626

Jobbansökan
Skriv en ansökan med ett personligt brev där du berättar kort om dig själv, dina intressen, eventuella arbetslivserfarenheter och varför du vill arbeta som biblioteksvärd hos oss. Bifoga ditt CV och glöm inte att skriva en kontaktadress.

Vid frågor, kontakta Sara Landerdahl Stridsberg, sara.landerdahl.stridsberg@mdh.se , 021-10 15 57 eller Gunnar Mohlin, gunnar.mohlin@mdh.se , 021-10 16 79.

Ansökan skickas till:
katarina.ylikiiskila@mdh.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Mälardalens högskola, Högskolebiblioteket

Antal platser
1 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2018-10-22Bookmark and Share