Dela med andra

Rekryterare

Publicerad 2018-09-26


Silentium arbetar med försäljning och service. Vi arbetar bl.a. med de främsta varumärkena inom bank, försäkring och telekommunikation. Våra kontor finns i Stockholm, Boden och Västerås och sedan starten 1998 har vi haft en stadig tillväxt och är idag ca.250 anställda.

Silentium värderar drivkraft och ett positivt tankesätt. Hos oss finns det därför många olika utvecklingsmöjligheter, hjälpsamma kollegor och en företagskultur med stor gemenskap.


Vår rekryterare ska gå i pension så vi behöver någon som ersätter henne.

Arbetsuppgifter
Rekrytering av personal är huvudfokus, arbetet innebär allt från att utforma platsannonser till att genomföra intervjuer och delta i olika rekryteringsaktiviteter. Tjänsten innefattar också en hel del administrativa uppgifter som anställningsavtal, följa upp anställda, schemahantering, statistik, arkivering m.m. Andra förekommande sysslor på kontoret ingår också i uppgifterna.


Kvalifikationer
Vi vill att du har tagit/tar kandidatexamen i beteendevetenskap och att du läst arbetsrätt. Då vi behöver tillsätta tjänsten senast i början av 2019 så ska din examen vara klar till dess. Helst ska du ha erfarenhet av rekrytering och/eller personaladministration. Vi ser gärna att du har arbetat med arbetsrättsliga frågor då du kommer att ha en stödjande funktion i detta. Har du dessutom erfarenhet av branschen (kanske jobbat som telefonsäljare) så är det meriterande.
Tjänsten ställer krav på noggrannhet, struktur, och handlingskraft. Du är kommunikativ, social, flexibel och har förmågan att arbeta proaktivt och självständigt i en miljö med periodvis högt tempo. Eftersom en del av våra verktyg är uppbyggda av Excel så behöver du vara bra på det.

Det här får du
Stor frihet att lägga upp ditt arbete efter eget huvud så länge du prioriterar rätt och gör det du ska.
Möjlighet att utforma dina arbetsuppgifter efter eget huvud (så länge de är relevanta för jobbet)
Ett jobb som innebär stort inflytande – du är spindeln i nätet.
Ett väl sammansvetsat team som har kul på jobbet.
En gedigen utbildning/inskolning på jobbet.


Kontaktperson
Eva Melander
rekryteringvasteras@silentium.se
0702173383

Jobbansökan
Märk din ansökan med Rekryterare
rekryteringvasteras@silentium.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Silentium Västerås AB, Kopparbergsvägen 6, 72213 Västerås

Antal platser
1 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2018-11-30

Länkar
Silentium


Bookmark and Share