Dela med andra

Nätverkstekniker

Publicerad 2018-09-19


Befinner du dig i slutfasen av din utbildning inom Nätverksteknik och söker arbete efter examen?

Vad roligt, i så fall är du kanske personen vi letar efter! Vi på ÅF söker nämligen drivna juniora kollegor till vårt team med Nätverkstekniker i Solna, Stockholm.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Vi är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.


Arbetsuppgifter
I denna tjänst kommer du ingå i ett team och få den stöttning som krävs för att utvecklas till en självständig nätverkstekniker. En perfekt möjlighet för dig som är nyexaminerad att få värdefull erfarenhet inom nätverksteknik hos några av marknadens största uppdragsgivare.

Arbetsuppgifterna består av migrering och nätdesign. Vi hjälper våra kunder att migrera, uppgradera och konfigurera routrar, switchar och annan aktiv utrustning, samt frågor kring nätverksdesign, test, installation, felsökning och konfiguration inom komplexa nätverk. Uppdragsgivarna är tillverkare av nätverksutrustning, operatörer och stora företag med egen infrastruktur.


Kvalifikationer
För att lyckas i konsultrollen på ÅF värderar vi dina personliga egenskaper högt. Du ska ha en bra balans mellan affärsmässig, teknisk, administrativ och social kompetens. Vi tror också att du är prestigelös och starkt vill bidra till ÅF:s fortsatta framgång.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom data och telekommunikation och som vill jobba med migrering, konfigurering och implementation av hårdvara och mjukvara i nätverk.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan utan skicka in CV och personligt brev redan idag om du tror att du är vår nya kollega.

Vi ser fram emot din ansökan!


Kontaktperson
Martina Edwin
martina.edwin@afconsult.com
+46 72 202 48 34

Jobbansökan
Ansökan och frågor kring tjänsten skickas till martina.edwin@afconsult.com
martina.edwin@afconsult.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
ÅF

Antal platser
2 st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2018-12-18

Tidsperiod
Heltid

Länkar
ÅF


Bookmark and Share