Dela med andra

Snart färdig sjuksköterska?

Publicerad 2018-08-29


Är vi rätt för dej?

Medicinavdelning 1 och 2 har 28 respektive 12 vårdplatser. Vi vårdar internmedicinska patienter varav medicinavdelning 1 främst är inriktad mot kardiologi och medicinavdelning 2 mot stroke. Vi har 8 telemetriplatser för hjärtövervakning per avdelning.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en sjuksköterska som vill jobba med oss. Här får du en bred erfarenhet och möjlighet att utöva dina kunskaper och lära dej djupare om internmedicinska tillstånd och behandlingar.
Hos oss får du möta människor i många olika situationer. Här kan du räkna med ett varierande och utmanande arbete. Vi erbjuder dej en spännande och lärorik miljö där vi arbetar tillsammans i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinare kring patienten. Du som sjuksköterska har en viktig roll.


Kvalifikationer
Är du rätt för oss?

Du är legitimerad sjuksköterska och har tidigare erfarenhet av hjärtsjukvård eller strokevård, men även du som är nyexaminerad sjuksköterska är välkommen att söka. Du är engagerad och vill vårda människor med akuta behov av medicinsk behandling. Du är noggrann och lägger extra fokus på att skapa trygghet för patienten under vårdtiden. Du trivs med att arbeta både med och för människor. Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har en positiv inställning.
På avdelning 1 och 2 är det ofta ett stort patientflöde eftersom de flesta patienterna kommer in akut. Och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta strukturerat och effektivt med förmåga att leda arbetet samt kan växla arbetstempo när det behövs.Kontaktperson
Helena Gustavsson
helena.gustavsson@regionuppsala.se
0171-41 85 22

Jobbansökan
Klicka på länken till vår hemsida nedan (www.regionuppsala.se) och sök tjänsten där!
Har du frågor får du gärna höra av dig till Avdelningschef Helena Gustavsson.
helena.gustavsson@regionuppsala.se
www.regionuppsala.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Lasarettet i Enköping, Medicinavdelningarna

Antal platser
2 st


Ort
Mälardalen

Sista ansökningdag
2018-10-21

Tidsperiod
Heltid, tillsvidareBookmark and Share