Dela med andra

Control System Engineer

Publicerad 2018-08-28


Packsize is a disruptive, fast-growth pioneer in the On Demand Packaging space. We are ferociously focused on Sustainability, Saving Forests, and lowering the Carbon Footprint of our Client Partners. Leaders in the technology space, we serve as a critical ally to companies looking to right size their packaging. On Demand Packaging® gives companies unrivaled, just-in-time custom packaging solutions that make a right-sized box for every product, on demand. Packsize serves customers in over 25 countries and has offices in the US, Germany, UK, France, Australia, Sweden and Poland. www.packsize.com

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en driven PLC programmerare som kan vara mer i början av sin karriär och som vill jobba med utveckling av mjukvara, implementering och underhåll av PLC system. Tyngdpunkten ligger på programmering men ställer krav på förståelsen av datakommunikation.
Packsize maskiner tillverkas i allt större serier i takt med att företaget växer. En viktig del i företagets förändringsarbete är att ständigt optimera kontrollsystemen inom funktionalitet, servicevänlighet, felhantering och självdiagnostik. Vi erbjuder dig ett varierande arbete på ett företag med höga ambitioner och en kraftig tillväxt. På Packsize får du möjlighet att utvecklas och vara med på en spännande resa.

Arbetsbeskrivning
Dina primära arbetsuppgifter är att skapa mjukvara som bidrar till ett väl fungerande kontrollsystem som är anpassat för de nya kraven som nästa generations maskiner står inför.
Du kommer att ingå i ett mindre team som arbetar både med att utveckla helt nya produkter och förbättra befintliga. Packsize har ett eget labb för att utveckla prototyper och att utföra tester. Företagets unika närhet till sin produktion gör att du enkelt kan följa det du utvecklat hela vägen från idé till att den serietillverkade produkten lämnar produktionslinan. Då en del av tjänsten är operativ så ses det som meriterande om du har erfarenhet av El och Safety.

För att lyckas i tjänsten tror vi att du har:
• något års erfarenhet av inom control system engineering,
• goda kunskaper inom PLC programmering IEC 61131-2
• svenska och engelska i tal och skrift.
Utöver detta så är det meriterande om du har erfarenhet av:
• Codesys
• embeeded utveckling och programmering
• motorstyrning

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilingenjör med relevant inriktning som ex. automation eller mjukvaruutveckling. Har du erfarenhet från utveckling av serietillverkade produkter, t.ex. maskiner, fordon eller läkemedelsinstrument eller kanske har en bakgrund som embedded- eller automationsprogrammerare ses det som meriterande.
Vårt svenska team har ett nära samarbete med motsvarande utvecklingsenheter i USA, så det är viktigt att du kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.


Kontaktperson
Joon Fröberg
joon@skillsrekrytering.se
+46706160079

Jobbansökan
Välkommen med din ansökan! I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Urval sker löpandes via www.skillsrekrytering.se Frågor om tjänsten besvaras gärna av Joon Fröberg på Skills Rekrytering, 070-616 00 79.
joon@skillsrekrytering.se
www.skillsrekrytering.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Packsize AB

Antal platser
1 st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2018-10-16Bookmark and Share