Dela med andra

IT-konsulter sökes

Publicerad 2018-08-27


R2B Software är ett programvaruföretag med kontor i Stockholm och Uppsala. Företaget är personalägt och verksamheten, som har bedrivits sedan 2007, är helt fokuserad på våra lösningar för elektronisk arkivering och därtill relaterade tjänster.

Bland våra kunder finns såväl universitet och högskolor som kommuner, statliga institut och verk.

Den erbjudna programvaran, Marshal OAIS, är utvecklad av oss och säljs och levereras av oss. Våra medarbetare har minst femton års erfarenhet av området vilket vi önskar dela med oss till vår nya kollega.

Arbetsuppgifter
Som IT-konsult på R2B kommer du främst att jobba som konsult med olika kunder. Fokusområde är problemställningar avseende Informationsöverföring från olika verksamhetssystem inom e-arkivering.

Parallellt med konsulting åt våra kunder kommer det finnas arbetsuppgifter som utvecklare/systemtekniker där du får möjlighet att arbeta med tekniker och ramverk i framkant såväl som med välbeprövade lösningar och metoder.

Kvalifikationer
Vi tror att du har en hög social förmåga och trivs i gränslandet kund/lösning/teknik/verksamhet. Vidare är du ödmjuk och har ett öppet sinne för nya idéer och arbetssätt.

Du bör ha en högskole- eller universitetsutbildning, sannolikt inom data- och systemvetenskap eller någon ingenjörsutbildning. Erfarenhet av offentlig verksamhet, olika verksamhetssystem och/eller arkivering är meriterande men inget krav.

Några områden som är än mer positivt om du har erfarenhet inom/koll på är följande;
- Databaser (SQL, relationsdatabaser, mm)
- .NET / C#
- HTML / Javascript
- XML / XSLT
- Web services
- Integrationer

Kontaktperson
Marcus Johansson
marcus@r2bsoftware.se
018-4957585

Jobbansökan
Ansökan skickas till
marcus@r2bsoftware.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
R2B Software AB

Antal platser
1 st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2018-11-25

Tidsperiod
Heltid

Länkar
Jobbannons


Bookmark and Share