Dela med andra

Revisorsassistent sökes till Winthers Revisionsbyrå till hösten 2019

Publicerad 2019-04-02


Vi erbjuder
Ett utvecklande arbete med mindre och medelstora företag. Vi stödjer våra kunder med de ekonomiska frågorna inom såväl revision och rådgivning som redovisningstjänster.

Vi är idag 15 personer som sitter på Barnhusgatan i centrala Stockholm och internationellt ingår vi i det världsomspännande nätverket UHY International.


Arbetsuppgifter
Som revisorsassistent blir dina främsta uppgifter att granska och kvalitetssäkra den information som företagen presenterar. Utöver detta kommer du också att bistå våra uppdragsgivare i redovisnings- och skattefrågor. I samband med att din erfarenhet tilltar ökar också din självständighet och personliga kontakt med kunderna.

Kvalifikationer
Vi söker en nyutexaminerad ekonom med inriktning mot redovisning/revision. Det är meriterande om du uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation. Vidare värdesätts erfarenheter från t ex arbete inom ekonomi och service samt studier eller arbete utomlands.

Kontaktperson
Ragnar Santesson
ragnar.santesson@winthers.se
0705668449

Jobbansökan
Skicka din ansökan till ragnar.santesson@winthers.se. Märk din ansökan ”Revisorsassistent”. Din ansökan vill vi ha senast 15 maj 2019. Då urval sker löpande, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
ragnar.santesson@winthers.se


Tillbaka
  Winthers Revisionsbyrå

Arbetsgivare
Winthers Revisionsbyrå

Antal platser
1 st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2019-05-15

Länkar
www.winthers.se


Bookmark and Share