Dela med andra

Engagerad kommunikatör

Publicerad 2018-07-31


Mälardalens Studentkår arbetar för studenterna på Mälardalens högskola i Eskilstuna och Västerås. Studentkårens främsta uppdrag är att se till att det finns studentinflytande vid högskolan. Utöver det arbetar vi med aktiviteter, rabatter och näringsliv. Studentkårens personal består till största del av arvoderade studenter som väljs för ett år. Kommunikatören är en av totalt två anställda, och tillför därmed kontinuitet och erfarenhet till organisationen. Vi ser gärna att du som söker planerar att stanna under en längre period.

Mälardalens Studentkår är politiskt och religiöst obunden och välkomnar alla oavsett bakgrund och sexuell läggning som medlemmar, så är det viktigt att du kan ställa dig bakom dessa värderingar.


Arbetsuppgifter
Kommunikatören är huvudansvarig för studentkårens kommunikation, marknadsföring, medlemsrekrytering och kårexpedition. Det innebär att planera, utforma, sprida, utvärdera och förvalta kommunikation i olika kanaler. Du är redaktör för vår webbplats och ansvarar för vår närvaro i sociala medier. Grafisk formgivning är en stor del av dina arbetsuppgifter.

Studentkåren är en ideell organisation som är beroende av våra medlemmar och en av kommunikatörens viktigaste uppgifter är därför att planera och förbereda kampanjer för medlemsrekrytering. Vidare är du ansvarig för vårt medlemssystem och är kontaktperson för allt som berör medlemskap, både mot medlemmar och mot externa samarbetspartners. Du ansvarar för rutiner och bemanning av kårexpeditionen, vilket är studentkårens kontaktcentral mot medlemmarna.

Det är en liten arbetsplats och det åligger därför alla att ansvara för kontorens dagliga drift, samt att vara flexibla när det gäller arbetsuppgifter och arbetstider.


Kvalifikationer
Kvalifikationer
- Utbildning i kommunikation- och media,
informationsdesign eller liknande
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Goda kunskaper i grafisk formgivning och erfarenhet
av Adobe CC
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på
svenska och engelska
- Erfarenhet av att arbeta med Wordpress
- Kunskaper i HTML

Meriterande
- Duktig på fotografering och bildredigering
- Tidigare student vid MDH
- Erfarenhet från arbete i en ideell organisation


Du är en engagerad och initiativtagande person som själv kan se vad som behöver göras, samtidigt som du inte tvekar att stötta dina kollegor. Eftersom du är ensam i din roll är det viktigt att du är självständig. Tjänsten är väldigt bred så du kommer arbeta med flera saker samtidigt. Det förutsätter att du är strukturerad och duktig på att prioritera.

Mälardalens högskola och studentkåren är stationerad på två orter, så din tjänst innebär arbete i både Eskilstuna och Västerås.

Tjänsten är på 100 %, tillsvidare. Kollektivavtal genom Arbetsgivaralliansen finns. Friskvårdsbidrag finns. Lön enligt överenskommelse. Provanställning appliceras.

Rekrytering sker löpande. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Frågor om anställningen:
Alexander Vainikainen, ordförande
ordf@mds.mdh.se
021-10 16 74

Frågor om arbetsuppgifterna:
Jessica Pettersson, kommunikatör
info@mds.mdh.se
016-15 36 02
Kontaktperson
Alexander Vainikainen
ordf@mds.mdh.se
021-10 16 74

Jobbansökan
Rekrytering sker löpande. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse. Maila din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@mds.mdh.se
rekrytering@mds.mdh.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Mälardalens Studentkår

Antal platser
1 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2018-10-29

Tidsperiod
Heltid

Länkar
kåren.nu
Facebook
Instagram


Bookmark and Share