Dela med andra

Lärarstudent som söker extrajobb i höst?

Publicerad 2018-07-05


Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en bred förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera skolpersonal - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare får vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. VI erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.
Vill du bli en av oss?

Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om oss www.clockworkpersonal.se

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill komma ut och vikariera i skolan för att utvecklas som lärare och skapa dig värdefull erfarenhet. Längden på vikariaten kan skilja sig åt, från några veckor, till en termin och läsår. Det handlar i regel om att täcka upp för ordinarie lärare, ibland med överlämnad planering för undervisningen och ibland där du behöver planera undervisningen själv.

Vi på Clockwork finns i flera olika orter. Som lärare på Clockwork har du möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera olika skolor. Vem vet, någon av dessa skolor kanske är din framtida arbetsgivare när du är klar med dina studier om du visar framfötterna när du är ute och vikarierar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som läser till lärare och ser fördelarna med att vara ute och jobba i skolans värld parallellt med dina lärarstudier. Du som söker är flexibel, älskar utmaningar, är driven och vill hela tiden utvecklas för att lära dig nya saker som du kan ha användning av i ditt framtida yrke.

För att hinna med att vikariera i skolan vid sidan av dina lärarstudier, är det viktigt att du är välplanerad och strukturerad som person, men även att du är ansvarsfull och ordningsam.

Elevernas lärande ligger i fokus för dig och du arbetar på ett kreativt sätt för att skapa meningsfulla och begripliga sammanhang. Du har lätt att anpassa dig och din undervisning utefter barn, ungdomar och elever med olika förutsättningar och bakgrunder.

Är du lärarstudent och vill ha ett meriterande extrajobb som gör dig attraktiv för rektorer när du är klar med dina lärarstudier?

Du får stöd, handledning och möjlighet till kollegialt lärande från din konsultchef som själv är legitimerad lärare. Hos oss får lärare vara lärare och göra skillnad varje dag!

Lön på fredag
Som lärarvikarie på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald på fredagar. Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta någon av konsultchefer Rasmus Larsson på tfn: 073-351 27 61 mail: rasmus.larsson@clwork.se

Besök oss gärna på:

www.facebook.com/skolbemanning

Instagram @skolbemanning

www.pedagogjobb.nu

Kontaktperson
Rasmus Larsson
rasmus.larsson@clwork.se
073-3512761

Jobbansökan
Via länken kan du ladda upp ditt cv precis som vanligt. Om du har bråttom eller inte har något cv kan du istället skapa ett mini-cv. Har du ännu mer bråttom eller är nyfiken på att veta mer om jobbet kan du anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig.

Frågor? Bara hojta!
rasmus.larsson@clwork.se
clockworkpersonal.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering

Antal platser
3 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2018-09-30

Tidsperiod
Deltid

Länkar
Starta en jobbevakni
Besök vår Facebook-s
Kolla in oss på Inst


Bookmark and Share