Dela med andra

Arbetsterapeut till Nacka Seniorcenter Sjötäppan

Publicerad 2018-06-05


Är du en nytänkande arbetsterapeut som gillar tempo och engagemang? Sök då jobbet som
arbetsterapeut hos oss på trevliga Nacka Seniorcenter Sjötäppan!

Vårt erbjudande:
Hos oss får du ett varierat och händelserikt arbete i en positiv arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Arbetet präglas av engagemang, nytänkande, utveckling och kundfokus. Här kan du varje dag göra skillnad för våra kunder och du har alltid dina härliga kollegor till stöd. Kollegorna kommer dessutom att bli fler då vi förstärker med ytterligare sjuksköterskor för att kunna möta behoven framöver.

Du kommer vara anställd på Nacka Seniorcenter och ha möjlighet att även kunna arbeta på något av våra andra fyra Seniorcenter i Nacka kommun.
Nacka kommun och Nacka Seniorcenter är en arbetsgivare som tar hand om sin personal och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter! Utöver detta erbjuder vi konkurrenskraftig lön och andra förmåner så som friskvårdsbidrag och möjlighet till semesterväxling samt löneväxling till pension och även möjlighet att hyra förmåns cykel. Vi är måna om våra medarbetares kompetensutveckling och alla har en individuell plan för utveckling.

Verksamheten är belägen precis vid vattnet i vackra Saltsjöbaden, ca 25 minuters restid från Slussen och en kortare promenad ifrån Neglinge station.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut hos oss kommer du att arbeta med vardagsrehabilitering och aktivering av kund i dagverksamhet och seniorcentret. Till din hjälp har du ett härligt sammansvetsat team bestående av omvårdnadspersonal, fysioterapeut, sjuksköterska och enhetschef. Utgångspunkten i vårt arbete är alltid kunden, vilket betyder ett nära samarbete med hen och närstående.

I ditt uppdrag kommer det bland annat att ingå:
• handledning av omvårdnadspersonal i vardagsrehabilitering och i att kunna hantera olika
hjälpmedel, t ex tillsammans med fysioterapeut genomföra utbildningsinsatser i arbets- och
förflyttningsteknik
• bedömningar av aktivitetsförmåga och hjälpmedelsbehov
• besiktning och inventering av sängar, hjälpmedel, rullstolar mm.
• ansvara för administration kring service av medicintekniska produkter
• ansvar för seniorcentrets kvalitetsråd
• ansvar för och medverkan i olika aktiveter, tex mysiga stunder med högläsning framför brasan,
promenader, hantverk, gymnastik, även kontakter med kyrkan och kyrkans samtalsgrupp
• vara handledare för feriearbetare och personal som går på extratjänst
• under året pågår ett projekt som syftar till fallförebyggand åtgärder som du och fysioterapeuten arbetar tillsammans med
• tillsammans med teamet kommer du att svara för att systematisera och registrera i våra
kvalitetsregister (Senior Alert, BPSD och Palliativa registret)

Du kommer att ingå i ledningsgruppen och förväntas bidra aktivt till utveckling inom ditt område och till ledningsgruppens arbete. Vi utgår från Nacka kommun vision öppenhet och mångfald samt den grundläggande värderingen
förtroende och respekt för människors kunskap och egen förmåga samt för deras vilja att ta ansvar vilket genomsyrar vårt dagliga arbete.

Kvalifikationer
Vi söker en person som är utbildad arbetsterapeut och som gärna har tidigare erfarenhet från att ha jobbat med äldre. Det är viktigt att ha en bra samarbetsförmåga, god initiativförmåga och att vara utvecklingsinriktad. Du måste vara bra på att planera och strukturera ditt arbete samtidigt som du kan vara flexibel då det ibland krävs att man hjälper till på ett av våra andra Seniorcenter.

Kontaktperson
Ylva Thyrén
ylva.thyren@nacka.se
087187523

Jobbansökan
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
nacka.mynetworkglobal.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
NSC Sjötäppan, Nacka kommun

Antal platser
1 st


Ort
Stockholmsområdet

Sista ansökningdag
2018-06-20Bookmark and Share