Dela med andra

Mjukvaruutvecklare för inbyggda system

Publicerad 2018-05-16


Du blir en del av Control Products i Västerås. Enheten ingår i divisionen Electrification Products och har som affärsidé att utveckla, tillverka, marknadsföra och sälja de lågspänningsprodukter för vilka vi har världsansvar inom ABB. Där ingår bland annat stora kontaktorer, mjukstartare och ljusbågsvakter. Vi har marknadens bredaste sortiment av energieffektiva lågspänningsapparater och installationsprodukter och vänder oss till kunder i alla branscher såsom OEM, industri, distribution, grossister och konsulter över hela världen. Vårt team befinner sig i Västerås och består av totalt 14 personer varav fem arbetar med mjukvaruutveckling.

Arbetsuppgifter
Vill du vara en del av framtidens utvecklingsprojekt? Detta är en tjänst där vi ser att du har viljan att lära dig. Vi arbetar för ett hållbarare samhälle. Det gör vi bland annat genom att utveckla energieffektiva automationsprodukter. Är du redo att träda in i vår öppna och positiva miljö för att växa tillsammans med oss? Som vår nya problemlösare och kollega kommer du att ingå i en tvärfunktionell projektgrupp med ansvar för design och implementering för resurssnåla inbyggda system. För att kartlägga kundkrav och säkerställa att rätt produkter tas fram, arbetar vi tätt ihop med såväl kunder som våra säljbolag runtom i världen.

Då vi har Agilt arbetssätt kommer du ingå i vårt Scrum team som arbetar med design, implementering, testning, dokumentation samt överlämnande till produktion. Under 2018 kommer vi att arbeta med en helt ny produkt.

Kvalifikationer
Vi söker en utvecklare med viljan att lära sig våra produkter. Du har kompletterat din högskole- eller civilingenjörsexamen inom mjukvara med en del erfarenhet via praktik, sommarjobb eller annat. Tidigare arbeten har gjort dig insatt i utvecklingsprocessen av mjukvara för inbyggda system.

En av plattformarna vi arbetar på är ARM Cortex med embOS som RTOS. Verktygskedjan som används är bland annat Enterprise Architect, Visual Studio, och Klocwork. Som programmeringsspråk används C/C++ och som designspråk UML.

För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i C/C++. Lika självklart har du goda kunskaper i engelska och förmågan att vara drivande både på egen hand och som en del av ett team. För att passa i rollen väger ditt initiativ och din fallenhet för att samarbeta tungt. Vi ser gärna att du är öppen för nya ideèr och har lärande i fokus. Har du dessutom passion för att analysera, föreslå lösningar samt underlätta teamwork och samarbete, är det en stor fördel.

Kontaktperson
Gunilla Bartholdsson
gunilla.bartholdsson@se.abb.com
021-321607

Jobbansökan
Rekryterande chef, Åsa Grönqvist, +4621-32 32 73, svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Fackliga representanter: Sveriges Ingenjörer: Senad Hujic, +4621-32 03 02, Ledarna: Urban Mylläri +4621-32 01 86, Unionen: Jan Bergman-Bengtsson, +4621-32 01 29. Övriga frågor ställs till rekryterare Gunilla Bartholdsson, +4621-32 16 07.

ansökan sker på ABBs sida
new.abb.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
ABB AB

Antal platser
1 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2018-08-14

Tidsperiod
2018-06-07

Länkar
ABB SE


Bookmark and Share