Dela med andra

Lärare i Idrott och Hälsa

Publicerad 2018-05-14


Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 35 schools and over 24,500 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

IES Eskilstuna opened its doors in 2006 and has grown steadily ever since and holds today approximately 1300 students in grade 1 - 9.

Arbetsuppgifter
Till hösten 2018 söker vi dig med behörighet att undervisa i Idrott och Hälsa i åk 6-8.

Vi söker dig som trivs med att arbeta med ungdomar i en utvecklande och internationell miljö. Du har ett starkt driv och initiativförmåga och det är viktigt att du är utåtriktad och har en god bedömningsförmåga. Det är viktigt att du ser din roll som en del av helheten där allas insatser är viktiga.

Din egen undervisning sker på svenska men kollegor emellan talar vi gärna engelska för att alla ska känna sig delaktiga. Det betyder att du inte behöver vara ett proffs på engelska i tal eller skrift.

Vi kommer alltid att söka efter de bästa sätten att undervisa. Därför utvecklar vi vår pedagogik kontinuerligt tillsammans med våra internationella kollegor.

Fina karriärmöjligheter.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som innehar behörighet att undervisa i grundskolans äldre åldrar.

Vi kommer att lägga stor vikt av dig som person och de egenskaper och erfarenheter du besitter.

Du tycker som oss att det är viktigt med struktur och ordning på en arbetsplats. Ordningsregler är viktiga och vi hjälps alla åt för att skapa en lugn och trygg arbetsmiljö för både stora och små.

Kontaktperson
Britt-Marie Skoog
britt-marie.skoog.eskilstuna@engelska.se
072-8531686

Jobbansökan
CV samt kopia på behörighet skickas per mejl till HR, Britt-Marie Skoog.
britt-marie.skoog.eskilstuna@engelska.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Internationella Engelska Skolan i Eskilstuna

Antal platser
1 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2018-06-01

Länkar
Internationella Enge


Bookmark and Share