Dela med andra

Lärare i SV/So åk 1

Publicerad 2018-05-09


Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss i Surahammar får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare där du bidrar till kommunens framtid. Hos oss får du lära barn att läsa, sprida glädje med mat, hålla våra lokaler fräscha och vårda och stötta äldre samt människor med funktionsvariation, och mycket mer!
Vi arbetar för Surahammars kommuninvånare varje dag, kom och jobba med oss!

Vår pedagogiska verksamhet finns i våra tre tätorter Ramnäs, Virsbo och Surahammar.
Den omfattar förskola, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsgård. Surahammars kommun har flest behöriga lärare i länet, enligt en undersökning av Skolverket.
Starbäcksskolan är en utvecklingsinriktad och trivsam skola, med högt i tak, som ligger i Surahammar och består av grundskola för skolår F-3 med ca 160 elever. Vi arbetar för att eleverna ska nå sina mål och förverkliga sina framtidsdrömmar. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde.


Arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är lärare i SV och So för undervisning i årskurs 1. Fler ämnen att undervisa i kan bli aktuellt beroende på ämnesbehörighet. Du får dagligen möta nyfikna barn i en mycket spännande och utvecklande fas i livet. Som lärare kommer du att undervisa frågvisa barn där du kan påverka och inspirera eleverna samtidigt som du vägleder dem mot deras framtid. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen och följa upp elevernas lärande. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med 2 pedagoger. Dessutom kommer du att samarbeta med kollegor för elevens, gruppens och skolans utveckling. Som lärare har du mentorskap i en klass men bedriver undervisning i samtliga åk 1.

Tillträde: Höstterminen 2018Kvalifikationer
Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i SV och So. Det är en merit om du har behörighet för undervisning i flera ämnen. Du är en tydlig ledare i klassrummet som har struktur och goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Vi vill att du har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan lyckas. Som lärare anpassar du undervisningen utifrån varje elevs unika förutsättningar och ser skolutveckling som en naturlig del av läraruppdraget. Du kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Du har lätt att hitta samarbetsformer och ser arbetslaget som en tillgång. Vi lägger stor vikt vid förmågan att skapa personliga relationer.Kontaktperson
Katarina Forsman
katarina.forsman@surahammar.se
0220-39122

Jobbansökan
Ansökan sker via kommunens hemsida
www.surahammar.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Surahammars kommun

Antal platser
1 st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2018-05-27

Tidsperiod
Heltid

Länkar
Surahammar.se


Bookmark and Share