Dela med andra

Lediga sommarjobb som montör inom industri i Västerås

Publicerad 2018-05-08


Är du tekniskt intresserad och har som mål att jobba inom industri? Vill du använda den senaste tekniken i en toppmodern industrimiljö? Här har du möjlighet att jobba som montör på ett välkänt industriföretag i Västerås. Här finns även chans till förlängning efter sommaren. Läs mer och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter
Här kommer du att jobba i en toppmodern automatiserad industrianläggning med montering på löpande band. Vi söker till flera olika avdelningar med varierade arbetssätt.
Andra arbetsuppgifter utöver montering kan också förekomma så som ritningsläsning, truckkörning, dragning av kablage m.m.

Detta är en anställning över sommaren med start v 24 till v 33. Här finns chans till förlängning för dig som är intresserad av att fortsätta i höst. Du jobbar heltid och arbetstiderna är 2-skift. Du blir anställd av Manpower och går ut som konsult till företaget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är tekniskt lagd och har ett intresse av att jobba inom industri. Vi ser gärna att du jobbat med montering innan har har verktygsvana, men även du som gillar att meka på fritiden är välkommen att söka!

Det är önskvärt att du har utbildningsintyg i lödning, kontaktpressning och lyftsäkerhet/travers.

Som person är du driven, kreativ och har viljan att gå till jobbet för att göra ditt bästa. Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande, noggrann och ha ett gott ordningssinne. En lagspelare med ansvar för dina egna processer.

Kontaktperson
Alexander Gustafsson
alexander.gustafsson@manpower.se
08- 452 33 03

Jobbansökan
Sök jobbet via länk
www.manpower.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Manpower AB

Antal platser
30 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2018-06-06

Länkar
Ansök här


Bookmark and Share