Dela med andra

Orderkonstruktör

Publicerad 2018-05-08


Utmana dig själv och utmana oss! Bli en del av ett globalt företag där vårt team jobbar med motorer och generatorer 3-100MW och erbjuder spännande utmaningar för en teknikintresserad person. Vi söker nu en orderkonstruktör för att stärka vårt team med 12 medarbetare i Västerås. Kan du vara den vi söker? Motors and Generators är en enhet inom ABB:s division Robotics and Motion. Vi utvecklar, tillverkar och säljer växelströmsmotorer och generatorer (från 1MW och över) inom ett bred affärsområde runt om i världen. Merparten av vår produktion går för export. Vi är världsledande och fortsätter att expandera både inom nya och befintliga områden.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av ett engagerat och skickligt team där du som mekanisk orderkonstruktör ansvarar för
kundorder, konstruktion och dokumentation. Varje leverans är unik och därför bildas en projektgrupp där konstruktörer ansvarar för att uppfylla specificerade kundkrav. Det här är en varierad och spännande roll där du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor. Arbetet kräver bred allmänteknisk kunskap. En viktig egenskap är strukturerat arbete mot uppsatta tidsmål.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du högre teknisk utbildning, med inriktning mot maskinkonstruktion eller liknande. Tidigare
konstruktionserfarenhet är inte nödvändig, det som är viktig är dina datorkunskaper och att du har lätt att ta till sig olika programverktyg. Flytande kunskaper i både svenska och engelska är ett krav. Du är en noggrann och strukturerad person som kan samarbeta bra med andra och gillar både kundkontakt och kommunikation med underleverantörer, projektledare och verkstadspersonal. Dessutom är du en produktiv problemlösare, med förmågan att utveckla och dela ett kollektivt uppdrag eftersom du ingår i en projektgrupp.

Kontaktperson
Gunilla Bartholdsson
gunilla.bartholdsson@se.abb.com
+4621-321607

Jobbansökan
Rekryterande chef, Lennart Nätterlund, +46 21 32 95 54, svarar gärna på dina frågor om tjänsten. Fackliga
representanter - Sveriges Ingenjörer: Pia Hill, +46 21 34 47 51, Unionen: Ing-Marie B. Lindgren, +46 21 32 95 83,
Ledarna: Lenny Larsson, +46 21 32 85 47. Övriga frågor besvaras av Talent Partner Gunilla Bartholdsson, +46 21 32 16
07. Välkommen med din ansökan via länk senast den 22 maj 2018
new.abb.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
ABB AB

Antal platser
1 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2018-05-22

Tidsperiod
heltid

Länkar
ABB SE


Bookmark and Share