Dela med andra

Speciallärare/Specialpedagog till grundsärskola

Publicerad 2018-05-03


Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss i Surahammar får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare där du bidrar till kommunens framtid. Hos oss får du lära barn att läsa, sprida glädje med mat, hålla våra lokaler fräscha och vårda och stötta äldre samt människor med funktionsvariation, och mycket mer!
Vi arbetar för Surahammars kommuninvånare varje dag, kom och jobba med oss!

Vår pedagogiska verksamhet finns i våra tre tätorter Ramnäs, Virsbo och Surahammar.
Den omfattar förskola, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsgård. Surahammars kommun har flest behöriga lärare i länet, enligt en undersökning av Skolverket.
Grundsärskolan Ugglan ger elever en utbildning som är anpassad till varje elevs förutsättningar och som så långt det är möjligt motsvarar den som ges i grundskolan.
Det innebär att vi har egna kursplaner och timplaner, och att varje elev som går där har sina egna undervisningsmål. Vi är en liten grundsärskola, på mellan 5-10 elever, som ligger i anslutning till Tuppkärrsskolan och har ett gott samarbete mellan skolformerna. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde


Arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning
Vi söker två speciallärare/specialpedagoger för undervisning i grundsärskolan. Du kommer att vara huvudansvarig lärare för grundsärskolans elever. Du får dagligen möta nyfikna barn i en mycket spännande och utvecklande fas i livet. Som lärare kommer du att undervisa frågvisa barn där du kan påverka och inspirera eleverna samtidigt som du vägleder dem mot deras framtid. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen och följa upp elevernas lärande. Dessutom kommer du att samarbeta med kollegor för elevens, gruppens och skolans utveckling.


Kvalifikationer
Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i grundsärskolan. Du är en tydlig ledare i klassrummet som har struktur och goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Vi vill att du har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan lyckas. Som lärare anpassar du undervisningen utifrån varje elevs unika förutsättningar och ser skolutveckling som en naturlig del av läraruppdraget. Du kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Du har lätt att hitta samarbetsformer och ser arbetslaget som en tillgång. Vi lägger stor vikt vid förmågan att skapa personliga relationer.


Kontaktperson
Lena Johnsson
lena.johnsson@surahammar.se
0220-39242

Jobbansökan
Ansökan sker via kommunens hemsida eller via extern länk
www.hrsupporten.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Surahammars kommun

Antal platser
2 st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2018-05-20

Tidsperiod
Deltid/Heltid

Länkar
Kommunens hemsida


Bookmark and Share