Dela med andra

Klasslärare åk 2

Publicerad 2018-04-24


Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 35 schools and over 24,500 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

IES Eskilstuna opened its doors in 2006 and has grown steadily ever since and holds today approximately 1300 students in grade 1 - 9.

Arbetsuppgifter
Som Klasslärare undervisar du eleverna i flera ämnen. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans planerar, genomför och utvecklar undervisningen på skolan. Eleverna står i främsta fokus och en viktig del i din roll är att inspirera, motivera och stötta eleverna i sin akademiska och sociala utveckling.

Vi följer den svenska läroplanen LGR11 och din undervisning sker på svenska.

Kvalifikationer
Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och är trygg i att använda IT som en del av din undervisning.

Vi söker dig som trivs med att arbeta med barn i yngre skolåldern i en utvecklande och internationell miljö. Du har ett starkt driv och initiativförmåga och det är viktigt att du är utåtriktad och har en god bedömningsförmåga.
Det är viktigt att du ser din roll som en del av helheten där allas insatser är viktiga.

Din egen undervisning sker på svenska men kollegor emellan talar vi gärna engelska för att alla ska känna sig delaktiga. Det betyder inte att du behöver vara ett proffs på engelska i tal eller skrift.

Vi kommer alltid att söka efter de bästa sätten att undervisa. Därför utvecklar vi vår pedagogik kontinuerligt tillsammans med våra internationella kollegor.

Fina karriärmöjligheter.

Vi framhäver att det är viktigt med struktur och ordning. Ordningsregler är viktiga för att skapa en lugn och trygg arbetsmiljö för både stora och små.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson
Britt-Marie Skoog
britt-marie.skoog.eskilstuna@engelska.se
072 853 1686

Jobbansökan
Ansökan med CV mejlas till:

britt-marie.skoog.eskilstuna@engelska.se


Tillbaka
  Internationella Engelska Skolan i Eskilstuna

Arbetsgivare
Internationella Engelska Skolan i Eskilstuna

Antal platser
2 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2018-06-01

Tidsperiod
Tillsvidare

Länkar
Internationella Enge


Bookmark and Share