Dela med andra

Två analytiker sökes till konsultbolag

Publicerad 2018-04-12


Annordia är en av Sveriges ledande rådgivningsbyrå för investeringar och utveckling av hotellfastigheter. Som fullservicebyrå erbjuder vi vår expertis under investeringscykelns alla faser; från marknadsanalys, konceptutveckling och hyresbedömning till operatörsrekrytering och försäljning. Vi är stolta över att ha några av Sveriges största fastighetsbolag, byggentreprenörer, banker och kommuner som våra kunder.
Annordia är ett mindre bolag i en expansiv fas och har ett starkt sammanhållet och engagerat team. Vi vill ge våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa med oss, och erbjuder därför spännande arbetsuppgifter i en kreativ miljö där alla har möjlighet att påverka bolagets utveckling. Vi söker nu två analytiker till vårt team i centrala Stockholm.


Arbetsuppgifter
Tjänsten består av såväl kreativt som analytiskt arbete. Du medverkar i projekt från uppstart till leverans och får därmed en god helhetsbild. Du kommer att tilldelas eget ansvar tidigt och vi ser gärna att du vill vara involverad i utvecklingen av bolaget. Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierade och du kommer bland annat att medverka i/arbeta med följande:
• Utreda förutsättningarna för att etablera ett nytt hotell på en viss marknad och fastighet.
• Utforma förslag på faciliteter och konceptuell inriktning för nya hotell enligt marknadens förutsättningar.
• Bedöma den marknadsmässiga hyran för ett hotell utifrån en marknadsanalys och konceptbeskrivning.
• Prognostisera utvecklingen för specifika marknader och hotell.
• Upprätta prospekt inför en operatörsrekrytering eller bolagsförsäljning.
• Samla in och bearbeta data i Excel.
• Göra research i form av intervjuer, hotellbesiktningar samt söka i källor online och i litteratur.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst en kandidatexamen inom hotell, fastigheter, ekonomi eller annan relevant inriktning, och är nyexaminerad alternativt har några års arbetslivserfarenhet. Som person är du ansvarstagande, noggrann och självgående. Det är mycket viktigt att du har en stark analytisk förmåga, utmärkta kunskaper i Excel samt uttrycker dig väl i skrift på såväl svenska som engelska. Praktisk erfarenhet från hotell- eller fastighetsbranschen är meriterande, men inte ett krav.

Kontaktperson
Rickard Petersson
rickard.petersson@annordia.com
0709241326

Jobbansökan
Du ansöker till tjänsten genom att maila CV, personligt brev och betyg från universitet/högskola till career@annordia.com. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 maj 2018.
career@annordia.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Annordia

Antal platser
2 st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2018-05-10Bookmark and Share