Dela med andra

Butiksmedarbetare till semestervikariat hos SRB

Publicerad 2018-04-06


SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 400 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Arbetsuppgifter
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Våra tjänster varierar från 3 timmar per vecka upp till heltid och beror på hur många uppdrag vi har i ett specifikt arbetsområde. Arbetsområdet kan omfatta flera närliggande orter, vilket är anledningen till att bil och körkort är ett krav för tjänsten. Arbetsperioderna varierar beroende på när våra ordinarie medarbetare har semester, men vikariaten är främst förlagda under juni, juli och augusti. Mer information ges vid en eventuell intervju.

Kvalifikationer
Som Merchandiser hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som vill arbeta med varuplock och lägga beställningar av produkter i dagligvaru-, retail- och bygghandeln. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler timmar framöver.

Kontaktperson
Felicia Foday
felicia.foday@srbgruppen.se
08-120 020 49

Jobbansökan
Läs mer och ansök till tjänsten via länken.
www.srbgruppen.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Svensk Rikstäckande Butiksservice

Antal platser
5 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2018-06-01

Tidsperiod
SommarjobbBookmark and Share