Dela med andra

Junior Integratör

Publicerad 2018-03-28


Tar du examen nu i vår och är sugen på att bli del av ett glatt team där alla hjälper varandra? Då ska du söka tjänsten som junior integratör till vårt projektteam.
Vi söker dig som tycker om att lära dig och är nyfiken på hur saker fungerar och vill arbeta med utveckling, integration och test i ett komplext IT-system.


Arbetsuppgifter
Arbetet innefattar integration av mjukvaruprodukter i vår systemlösning, utveckling av konfigurationslösningar i systemet och test av ovanstående. Arbetsuppgifterna är inte begränsade till ett delområde utan du arbetar agilt och hjälper till med de uppgifter som är aktuella.
Dokumentation av utfört arbete och att författa instruktioner till systemets slutanvändare ingår i det dagliga arbetet.
Du kommer bli upplärd av dina kollegor men förväntas visa eget intresse för att förstå hur systemet är uppbyggt och lära dig mer om det utan undervisning.


Kvalifikationer
Kompetenser
Du behöver vara bekväm med åtminstone ett programmeringsspråk, det får gärna vara något av följande:
- Powershell
- Python
- C#

Du behöver vara bekväm med att utrycka dig i skrift både på engelska och svenska. Du kommer behöva dokumentera jobb du gjort på svenska och skriva instruktioner på engelska.

Det är en fördel om du har en vana av ett bra textverktyg, såsom:
emacs/vi
Notepad++
Word

Du kommer arbeta med både Windows och macOS. Du behöver känna dig bekväm i följande varianter:
Windows 7
Windows Server 2008 R2
macOS Sierra eller senare

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann och duktig på att förklara för andra både i tal och skrift. Du har god samarbetsförmåga, en inneboende drivkraft att lösa uppgifter och visar omtanke om dina arbetskamrater. Basalt anordnar regelbundna aktiviteter för de anställda och vi söker personer som tycker att det är roligt att umgås med sina kollegor även utanför arbetstid.

Basalt är en kreativ och stimulerande arbetsplats med intressanta arbetsuppgifter. Vi erbjuder våra anställda ett marknadsmässigt förmånspaket och en god balans mellan arbete och fritid. Vi strävar efter att våra medarbetare ska känna stolthet över att arbeta hos oss.

Placering
Tjänsten är på heltid och placerad primärt i Enköping men uppdrag ute hos kund i Mälardalsregionen kan också bli aktuellt.Kontaktperson
Linda Göthberg
linda.gothberg@basalt.se
076-829 38 00

Jobbansökan
Jobbansökan görs via mejl
hr@basalt.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Basalt AB

Antal platser
2 st


Ort
Mälardalen

Sista ansökningdag
2018-06-26

Tidsperiod
Heltid

Länkar
Basalt AB


Bookmark and Share