Dela med andra

Kundservicemedarbetare till Telecom-branschen sökes! (B2B)

Publicerad 2018-03-12


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.

Arbetsuppgifter
Om tjänsten
Kundföretaget är en global specialist inom kundservice och kundnöjdhet som levererar lösningar inom kundtjänst, försäljning och teknisk support genom ett omfattande nätverk av 52 kontaktcenter i 21 länder. Exempel på områden du kan utvecklas inom är produktkunskap, ledarskap och säljcoachning för att nämna några.

Vill du jobba på en ung och motiverande arbetsplats med stora möjligheter till att göra karriär? Vi ger dig en flygande start, som följs upp med utbildning, coachning och kompetensutveckling. Har du viljan och drivkraften till att lära, ger vi dig förutsättningarna för att bli en stjärna inom kundtjänst och försäljning!


ARBETSUPPGIFTER
Ditt dagliga arbete består i att föra dialoger med kunder till marknadsledande företag och lyssna till deras behov, föreslå förändringar och arbeta för att varje kund ska få optimal kundnöjdhet av din professionalism och service.

Du kommer få hjälpa kunder med allt ifrån att ge svar på frågor inom mobiltelefoni och bredband till att ge stöd inom administration, försäljning och fakturahantering.
Du kommer med andra ord att få prata med massvis av människor som representerar olika företag, och på köpet bli en grym människokännare, administratör och försäljare!
Kvalifikationer
Din profil
Vi söker dig med slutförd gymnasieutbildning.
Om du jobbat inom försäljning, kundservice eller support tidigare ser vi detta som ett stort plus!

- Som person är du lyhörd och flexibel.
- Du är en multi-tasker
- Du är tekniskt lagd
- Du gillar att arbeta i högt tempo

Det är viktigt att du hanterar det svenska språket flytande för att kommunicera obehindrat.
Du behöver även hantera engelska på en mycket hög nivå!

Tjänsten innebär månadsschema och en sysselsättningsgrad på minst 80 %.


Kontaktperson
Mina Franklin
mina.franklin@arenapersonal.com
-

Jobbansökan
Läs mer om tjänsten på länken nedan.
Ansökning sker via länk.
Tillsättning sker löpande.
http://arenapersonal.com/soker-du-jobb/lediga-tjanster/?jaid=5735
arenapersonal.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Arena Personal Nordic AB

Antal platser
10 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2018-06-10

Tidsperiod
80-100% vardagar dagtid

Länkar
Ansök här!


Bookmark and Share