Dela med andra

Fastighetsförvaltare

Publicerad 2018-03-05


Vill du vara en del i skapandet av framtidens Västerås? Vi söker en fastighetsförvaltare med inriktning skollokaler, med mycket fokus på nybyggnationer. Som fastighetsförvaltare på Västerås stad tillhör du fastighetsförvaltningen och ingår i ett glatt och hjälpsamt team med stort stöd från teamledare och kollegor. Hos oss får du möjlighet att utvecklas!

Fastighetsförvaltningen är ett av Teknik- och fastighetsförvaltningens verksamhetsområden och har en personalstyrka på cirka 25 medarbetare. Fastighetsförvaltningen är en ren beställarorganisation och upphandlar all operativ verksamhet externt. Vi förvaltar cirka 900 000 kvadratmeter och har en omsättning på cirka 1000 Mkr. Tillsammans ansvarar vi för förvaltningen av stadens fastigheter med fokus på att göra skillnad för våra medborgare i staden.

Läs gärna mer på: www.vasteras.se/teknikochfastighetsforvaltningen

Arbetsuppgifter
Som fastighetsförvaltare hos oss har du en ansvarsfull roll och får vara med att skapa framtidens Västerås. Här får du förvalta varierande fastigheter inom skola utifrån mål och planer, vilket innebär ett omväxlande och utvecklande arbete.
Västerås stad växer och fokus just nu är nybyggnationer. Något vi är stolta över är att våra fastighetsförvaltare får vara med i hela processen av byggprojekten, såsom behovsanalys och planering till att förvalta de nyetablerade fastigheterna. Det innebär att du får möjlighet till personlig utveckling samtidigt som gör skillnad för staden.

Som fastighetsförvaltare ansvarar du även för fastigheternas energieffektivitet och ekonomiska resultat. Du får aktivt bidra till bättre driftnetto för fastigheterna genom att delta i verksamhetsplanering, upprätta underhållsplaner och ansvara för myndighetsbesiktningar. I din tjänst har du ett nära samarbete med stadens förvaltningar och anpassar lokalerna till verksamhetens behov.

Kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning eller annan utbildning inom fastighetsförvaltning alternativt har erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har läst någon påbyggnadskurs inom fastighetsförvaltning eller ekonomi. Det är även meriterande om du har erfarenhet av relationsskapande arbete med kundkontakt eller har arbetat som fastighetsförvaltare.

Som person värdesätter du att arbeta långsiktigt och har förmåga att arbeta resultatinriktat. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och är bra på att samarbeta. Du visar lojalitet i form av att du har en positiv attityd till organisationen och handlar i enlighet med fattade beslut och befintliga riktlinjer. Vi sätter värde i att du snabbt blir självgående och kan ta eget ansvar och strukturera ditt arbete. Du har förståelse för och tillämpar affärsmässiga principer. Du har också förmåga att förstå mer avancerade texter och kan producera välskrivna dokument.

B-körkort är ett krav.

Kontaktperson
Linda Englin
linda.englin@vasteras.se
021-39 39 71

Jobbansökan
Ansök via länken eller Västerås stads hemsida.
linda.englin@vasteras.se
recruit.visma.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Västerås stad

Antal platser
1 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2018-04-04

Tidsperiod
TillsvidareBookmark and Share