Dela med andra

Avlösare i Västerås

Publicerad 2018-03-21


Funkisgruppen AB är ett företag inom TransportIT Group AB.
Vi erbjuder, förutom boendestöd, också ledsagarservice, personlig assistans för barn och vuxna i hela landet, daglig verksamhet för personkrets 1 i Västerås, avlösarservice enligt SoL och LSS, arbetscoachning samt lägerverksamhet.

Vi strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena - vi löser livspusslet!

Våra styrdokument är lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Vi har nu expanderat och behöver förstärka vår organisation med fler duktiga medarbetare för arbete inom ledsagar- och avlösarservice

Vårt kontor ligger i Kopparlunden. Nära till bussar.


Arbetsuppgifter
Vi söker nu nya medarbetare inom avlösning för personer med funktionsnedsättning. Timanställning.

Uppdraget som avlösare innebär att du avlastar föräldrarna genom att ta hand om den du är avlösare för, antingen i hemmet eller i närområdet.

Vi söker dig som brinner för att jobba med människor. Du ska vara en lugn, trygg och ansvarsfull person. Då kontinuitet är viktigt i ett uppdrag som detta ser vi gärna att du som söker kan ta dig an uppdraget en längre period.

Alla sökande ska ha erfarenhet av arbete med vård och omsorg av fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Vi har som målsättning att alla våra anställda är skötare eller har likvärdig utbildning som lägsta utbildningsnivå.


Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Då dokumentation sker kontinuerligt kring varje deltagare bör du ha grundläggande datakunskaper.

Ett flexibelt och kreativt tankesätt med en förmåga att se möjligheter ser vi som en självklarhet hos dig som söker.Kvalifikationer
Gymnasial utbildning – Socialt arbete och omsorgAutism, omsorgserfarenhet


Barntillsyn, erfarenhet

Arbetslivserfarenhet


Meriterande
Ledsagare, 1-2 års erfarenhet

Kontaktperson
Helena Karlsson
helena.karlsson@funkisgruppen.se
0728332511

Jobbansökan
Ansökan skickas till arbete@funkisgruppen.se
arbete@funkisgruppen.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Funkisgruppen Ab

Antal platser
2 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2018-05-22

Tidsperiod
deltid

Länkar
Funkisgruppen


Bookmark and Share