Dela med andra

JUNIOR LINUX-SYSTEMADMINISTRATÖR/2ND LINE SUPPORT

Publicerad 2018-02-16


Är du en nyexad från högskolan med något års arbetslivserfarenhet och hungrig Linux-älskare? Här får du chansen att bygga vidare din yrkeslivserfarenhet på bredden hos Xtractor, som både 2016 och 2017 utsågs till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vi söker dig som vill bli vår brygga mellan drift, kundsupport och mjukvaruutveckling.

På Xtractor får du chansen att arbeta med att ge våra kunder den allra bästa servicen genom att i vår kod, i våra kunders databaser och på våra servrar analysera/ felsöka och hitta vägen framåt.

Arbetsuppgifter
om huvudsakligt redskap kommer du att använda Totara LMS, en av världens snabbast växande lärplattformar, som möjliggör effektiv hantering av allt som relaterar till lärande.

Totara möjliggör för företag att skapa, hantera och följa upp webbaserad utbildning (e-learning), kurser och program med varierat lärande (blended learning), individuella utvecklingsplaner, certifieringar och medarbetarsamtal.

Ca 40% av din arbetstid kommer du att utveckla, övervaka och felsöka våra kunders driftsmiljöer som en del av Xtractors driftstjänst (LEMP) tillsammans med vår systemadministratör. Du kommer att vara inblandad i teknisk utveckling och utvärdering av nya produkter / tjänster relaterade till vår driftstjänst.

Tillsammans med vår systemadministratör är du ansvarig för att kontinuerlig leverans av våra hosting-tjänster. För närvarande är vi i en intensiv fas som utvecklar vår ITOP-infrastruktur och förbättrar våra kvalitets- och informationssäkerhetsprocesser.

Du kommer att vara inblandad i teknisk utveckling och utvärdering av nya produkter / tjänster relaterade till vår driftstjänst. Tillsammans med vår systemadministratör är du ansvarig för att kontinuerlig leverans av våra hosting-tjänster. För närvarande är vi i en intensiv fas som utvecklar vår ITOP-infrastruktur och förbättrar våra kvalitets- och informationssäkerhetsprocesser.

Ca 40% av din arbetstid kommer du att arbeta med 2:e och 3:e linjens support där du ser till att kunder snabbt får service och support så att vi ger dem bästa möjliga användningen av Totara LMS. Du kommer här att få arbeta med att felsöka i php, databaser, html och CSS.

Ca 20% av din arbetstid kommer du att arbeta med Intern-IT avseende att supporta vår personal kring vår datormiljö. Här kommer du att få arbeta med Microsoft Active directory, Office 365, Nätverk/Kommunikation.

Om du trivs med att arbeta i ett snabbväxande företag med tydligt utstakade mål och strategier kommer du förmodligen gilla att arbeta tillsammans med oss.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen tror vi du …
* har ett brinnande intresse för Linux-system
* kan kommunicera flytande på svenska och på engelska i både tal och skrift
* har intresse av att bygga din yrkeskompetens på bredden
* trivs med att arbeta med människor och ge en hög service
* är mycket noggrann och strukturerad
* är proaktiv och entusiastisk
* är mycket kvalitetsmedveten och angelägen om att våra kunder får överenskommen leverans och service.

Arbetet utgår från Solna och kunderna återfinns främst i Sverige och majoriteten i Stockholm med omnejd.

Kontaktperson
Jeanette Bergvall
jeanette.bergvall@xtractor.se
0736-871183

Jobbansökan
Var vänlig maila ditt CV till jeanette.bergvall@xtractor.se och skriv JUNIOR LINUX-SYSTEMADMINISTRATÖR/2ND LINE SUPPORT i mailets rubrik.
jeanette.bergvall@xtractor.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Xtractor interactive ab

Antal platser
1 st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2018-05-17

Tidsperiod
heltid

Länkar
Xtractor


Bookmark and Share