Dela med andra

Västerås Fridnäs Tennisklubb söker timtränare, 5-15 timmar/vecka

Publicerad 2018-02-14


Västerås Fridnäs tennisklubb söker erfarna tennisspelare, gärna med tidigare erfarenhet som tränare, för att leda klubbens träningsgrupper. Helger och kvällar ingår i tjänsten, med varaktighet i första hand 2018.

Som person är du flexibel, samarbetsvillig och har lätt för att prioritera. Vi vill att du är social, entusiastisk och att du delar idrottens grundläggande värderingar som glädje, gemenskap, delaktighet, allas värde och rätt till delaktighet och fair play.

Västerås Fridnäs Tennisklubb, som bildades 1922, har sitt säte på Bellevuestadion i Västerås. Där har klubben tillgång till sex inomhusbanor som vi hyr av Bellevue AB. Vi är en breddklubb med cirka 650 medlemmar som är fördelade på tennisskola för juniorer, vuxen- och tävlingsgrupper. Klubben har ca 550 aktiva spelare, ca 60 spelare med tävlingslicens och träningen bedrivs i ca 65 träningsgrupper under veckans alla dagar. Klubben har idag ca 10 timanställda.

Mer information om klubben hittar du på www7.idrottonline.se/VasterasFridnasTK-Tennis/

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar att leda träningspass i klubbens regi. Vi har träningsgrupper för barn, ungdomar och vuxna - från nybörjarnivå till tävlingsspelare.

Kvalifikationer
Erfaren tennisspelare med god teknik. Tidigare erfarenhet som tennistränare är meriterande.

Kontaktperson
Jan Hedman
janne@vftk.org
0704979878

Jobbansökan
Ansökan sker via mail till klubbens ordförande, Fredrik Grivans (fredrik.grivans@gmail.com) eller till chefstränare Jan Hedman (janne@vftk.org).

För ytterligare information kontakta Jan Hedman på tel 0704979878.
janne@vftk.org


Tillbaka
  Arbetsgivare
Västerås Fridnäs Tennisklubb

Antal platser
5 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2018-05-15Bookmark and Share