Dela med andra

Sjuksköterska

Publicerad 2018-02-09


Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare där du bidrar till kommunens framtid. Hos oss får du lära barn att läsa, sprida glädje med mat, hålla våra lokaler fräscha och vårda och stötta äldre samt människor med funktionsvariation, och mycket mer!
Vi arbetar för Surahammars kommuninvånare varje dag, kom och jobba med oss!

Vård och omsorg i Surahammars kommun omfattar omsorgen av våra äldre och funktionshindrade. Att arbeta med vård och omsorg är ett utmanande och givande arbete där du får göra skillnad i människors vardag. Vi erbjuder bra anställningsvillkor i form av gemensamhet i ett kompetent arbetsteam, ett självständigt arbete, friskvård och konkurrenskraftiga löner.


Arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en sjuksköterska för arbete i pool vilket innebär arbete inom våra verksamheter som finns på våra tre tätorter (Surahammar, Ramnäs och Virsbo) med nära avstånd till varandra. Sjuksköterskorna ingår i ett gemensamt arbetsteam. Gruppen har en bred kompetens, vilken tas tillvara i en lärande organisation. Som sjuksköterska samordnar och ansvarar Du för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs och utvärderas inom området för äldre och funktionshindrade.


Kvalifikationer
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Önskvärt är att du har erfarenhet från vård av äldre. Som person har du en positiv grundsyn, är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du är strukturerad och kan kommunicera på ett tydligt sätt.
Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och vi ser gärna finsktalande sökande. I vårt arbete är förhållningssätt och bemötande viktiga grundstenar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.


Kontaktperson
Eva Ståhlberg
eva.stahlberg@surahammar.se
0220-393 67

Jobbansökan
Ansökan sker via extern länk
www.hrsupporten.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Surahammars kommun

Antal platser
1 st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2018-03-04

Tidsperiod
Heltid, önskad sysselsättningsgrad

Länkar
Ansök här


Bookmark and Share