Dela med andra

Custom Tooling Design Engineer

Publicerad 2018-02-06


Vi söker dig som brinner för CAD och som vill ha ett arbete med flexibla arbetstider och möjlighet att designa innovativa lösningar till kunder.

En lösningsorienterad verksamhet med närhet till våra kunder utgör hörnstenarna i vår strategi på Seco Tools och vi har en företagskultur som symboliseras av genuin familjeanda och ett personligt engagemang. Vi värdesätter långvariga och tillförlitliga relationer som ökar förståelsen för de utmaningar våra kunder ställs inför och som ger oss möjlighet att aktivt bidra till en hållbar utveckling. Med öppenhet, respekt och en gemensam syn på verksamheten förenas våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser för att skapa framgångsrika leveranser.

På Seco Tools i Norrköping utvecklar vi både standard- och kundanpassade borrverktyg. Till vårt team för solida specialborrar söker vi nu en designintresserad och driven Custom Tooling Design Engineer till en roll med goda utvecklingsmöjligheter och chans att lära dig mer om hela produktionsprocessen. I Norrköping byggs en ny stad i staden, med bara 50 minuter från Stockholm, och vår verksamhet är belägen endast 20 minuter från Linköping. Med flexibla arbetstider samt frihet att själv planera din tid, erbjuder vi dig en stimulerande och kreativ arbetsplats där du får möjlighet att designa innovativa lösningar och ingå i ett härligt team!


Arbetsuppgifter
I den här tjänsten utvecklar du speciallösningar för våra kunder där du arbetar både högt och lågt – från detaljerad tekniknivå till delaktighet i större projekt. Inledningsvis ser vi att du är på plats samtidigt som dina kollegor för bästa möjliga stöttning med att komma igång, men ju mer du utvecklas, desto större frihet får du för att själv planera din tid. Du arbetar med hela produktionskedjan från det att kundoffert kommer in fram till färdig produkt där du ansvarar för att designa, konstruera och göra kostnadsberäkning till kund. Ditt arbete sker självständigt men i nära samarbete med produktionen för att säkerställa att designen är genomförbar och att material finns tillgängligt. Vidare stöttar du våra säljare och tekniker världen över i bland annat tekniska frågor och ledtidsfrågor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk utbildning, där en högskoleutbildning inom exempelvis design är meriterande. Du är en erfaren CAD-användare, gärna från NX, och tidigare erfarenhet av skärande bearbetning samt kunskap om solida hårmetallborrar är också ett plus. För den här tjänsten krävs att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska, då du har internationella kontakter.

Vi tror att dina personliga egenskaper utmärks av din nyfikenhet, prestigelöshet och flexibilitet. Du är den som lyfter blicken och ser helheten i det arbete du utför tillsammans med dina kollegor och andra interna team. Du är också den som kliver fram och bidrar till att driva utvecklingen av arbetssätt framåt. Du har ett stort teknikintresse och uppskattar både att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Vidare tror vi också att du är driven och organiserad med ett stort kund- och affärsfokus och du vågar ifrågasätta och ge konstruktiv kritik när det behövs. Med din utåtriktade personlighet och goda kommunikativa förmåga har du lätt för att bygga nätverk och samarbeta med andra grupper på olika nivåer i organisationen.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.


Kontaktperson
Rekryteringen för Seco Tools
Hrservices.nordic@sandvik.com
026261444

Jobbansökan
Då vi har löpande urval för denna tjänst, ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-03-09. Läs mer om Seco Tools och ansök på www.secotools.com/ledigatjanster, jobb-id: 357536. Direkt till jobbansökan:
erecruit.secotools.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Seco Tools AB

Antal platser
1 st


Ort
Övriga landet

Sista ansökningdag
2018-03-09

Tidsperiod
Tillsvidareanställning

Länkar
Seco Tools
Video om oss


Bookmark and Share