Dela med andra

PwC Risk & Security Challenge

Publicerad 2018-01-29


PwC är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning och formar nu ett av Sveriges mest snabbväxande kompetenscentra för säkerhetsexperter och söker därför duktiga studenter som är intresserade av att arbeta med Risk Management och Cyber Security.

Arbetsuppgifter
Kan du skydda pengarna? För att jobba med Cyber Security och riskanalys på PwC behöver du känna till riskerna och tillvägagångssätten. Visa att du har det som krävs!
PwC formar nu ett av Sveriges mest snabbväxande kompetenscentra för säkerhetsexperter. Utöver rådgivning och stöd hjälper vi våra kunder med att föra upp säkerhetsfrågor på en strategisk nivå. Tävla om en inbjudan att få komma till vårt kontor för att diskutera framtidens utmaningar på området med våra experter och ta dig ett steg närmare ett jobb på PwC.

Kvalifikationer
För att jobba med Risk Management och Cyber Security behöver du kunna navigera vilka hot mot systemdesign, processer och IT-miljö som finns. Genomför testet på hemsidan för att visa att du har den kunskap och kompetens som krävs!


Kontaktperson
Anna Mazurek
anna.mazurek@sqore.com
0763088459

Jobbansökan
Läs mer och ansök genom att genomföra i utmaningen på hemsidan: https://goo.gl/QsbKdZ
https://goo.gl/QsbKdZ
goo.gl


Tillbaka
  Arbetsgivare
Pwc Sverige

Antal platser
ospecifierat st


Ort
Stockholmsområdet

Sista ansökningdag
2018-02-28

Länkar
PwC Risk & Security
PwC Sverige


Bookmark and Share