Dela med andra

Studenter/extraanställda innesäljare till kvällar och helger

Publicerad 2018-01-24


Länsförsäkringar Bergslagen

Vi finns nära dig!

Vem vet ditt bästa, om inte de som står dig närmast? Vi som jobbar på Länsförsäkringar Bergslagen bor där du bor, handlar i samma affärer, läser troligen samma tidningar och har samma väder som du. Vi hävdar att de som finns nära dig har lättare att engagera sig, förstå och hjälpa än de som befinner sig långt borta.

Länsförsäkringar Bergslagen är både försäkringsbolaget och banken som kan ordna det mesta som har med din trygghet att göra. Inte bara skydd för din familj och dina ägodelar, och inte bara det som har med pengar att göra, utan både och. Allt samlat på ett ställe.


Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att via telefon serva och guida Länsförsäkringars Bergslagens kunder i deras försäkringsärenden.

Vi söker 10-15 personer som vid sidan studierna vill arbeta extra på kvällar och helger. Vi ser helst att du är i början av dina studier och att du som söker både har möjlighet och vill jobba minst två pass i veckan under kvällar/helger samt vara sommarvikarie för ordinarie personal under semestermånaderna.

Vi sitter i lokaler i centrala Västerås.

Kvalifikationer
Som person är du positiv, lättlärd och serviceinriktad. Du tycker om att sälja och att göra affärer, är förtroendeingivande, har ordningssinne och tycker om att ha kundkontakt över telefon. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av kundservice eller försäljning via telefon.

Hos oss finns det stora utvecklingsmöjligheter inom både bank och försäkring. Du får en gedigen produktutbildning och stöd från säljledare och coacher. Du har personliga sälj mål och fast timlön. Kundtjänsten arbetar kvällstid måndag - fredag och dagtid lördag-söndag.

Kontaktperson
Elin Gustin
elin.gustin@lfbergslagen.se
070-7605599

Jobbansökan
Ansökan tas endast emot via vår hemsida
elin.gustin@lfbergslagen.se
candidate.hr-manager.net


Tillbaka
  Arbetsgivare
Länsförsäkringar Bergslagen

Antal platser
10-15 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2018-03-01Bookmark and Share