Dela med andra

Företagsvärd - Högvarv 2018

Publicerad 2018-01-10


Mälardalens studentkår arrangerar varje år Högvarv, en arbetsmarknadsmässa för studenter och näringsliv på Mälardalens högskola. Nästa Högvarv går av stapeln i Västerås den 20 februari 2018. Men arbetet påbörjas redan nu.

Arbetsuppgifter
För att kunna genomföra Högvarv behöver vi hjälp av studenter som jobbar ideellt som företagsvärdar. Att jobba som värd är en unik chans för dig att knyta goda kontakter med arbetslivet. Det är ett bra sätt för dig som student att stärka ditt CV då du får ett arbetsintyg som du kan använda vid framtida jobbsökningar. Som värd är du även inbjuden till kvällens mingel där företagsrepresentanter, värdar och projektgruppen deltar. Är du framåt kanske just DU fått in den fot som krävs för en chans till jobb eller praktik på ditt drömföretag redan innan kvällen är över.

Vi parar ihop företag och värd efter önskemål och möjlighet. Du som företagsvärd ser till att företagen får all den information och stöd de behöver innan och under mässdagen, hjälper dem att ställa upp sin monter samt att locka dit studenter. Självklart kommer vi att stå för maten under mässdagen och under kvällens mingel. Att vara företagsvärd för Högvarv är en bra möjlighet för dig att få kontakt med en organisation som du är intresserad av att jobba eller praktisera hos i framtiden.

Ta chansen att få in en fot i arbetslivet och bli företagsvärd du också! Läs mer och anmäl dig på hogvarv.nu. Vi behöver din anmälan senast 21 januari.

Kontaktperson
Nathalie Johansson
naringsliv@mds.mdh.se
021-10 16 76

Jobbansökan
Ansök via länken nedan.
student.hogvarv.nu


Tillbaka
  Arbetsgivare
Mälardalens Studentkår

Antal platser
20 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2018-04-10

Länkar
Högvarv.nu
Facebook
Studentkåren


Bookmark and Share