Dela med andra

Projektledare för Mattecentrum Örebro

Publicerad 2018-01-09


Mattecentrum är en ideell förening som ger gratis mattehjälp till elever runt om i landet. Mattecentrum anordnar fysiska läxhjälpsträffar, såkallade räknestugor, där volontärer svarar på frågor i öppna klassrum och driven även flera olika onlinevertyg såsom matteboken.se och pluggakuten.se dit elever kan vända sig med sina frågor dygnet runt. Alla är välkomna till Mattecentrum och all hjälp är gratis för eleven.

Arbetsuppgifter
Som projektledare för Mattecentrum Örebro ansvarar du för att föreningens dagliga verksamhet flyter på (och självklart gärna expanderar eller på andra sätt utvecklas). Du ser till att föreningens räknestugor bemannas, att nya volontärer rekryteras och intervjuas, att verksamheten marknadsförs så att elever vet om att hjälpen finns etc. Du får stöd och vägledning från Mattecentrums kansli. Örebroföreningen driver i dagsläget 4 st räknestugor. Tidsåtgång för att driva verksamheten varierar beroende på ambitionsnivå men räkna med några timmar per vecka. Projektledaren arvoderas.

Kvalifikationer
Du är ansvarsfull, delar Mattecentrums värderingar och har lätt att prata med olika typer av människor. Brinner du lite extra för matematik är det såklart ett plus!

Kontaktperson
Isabelle Almskoug
isabelle@mattecentrum.se
0725470044

Jobbansökan
Ansökan mailas till
isabelle@mattecentrum.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Mattecentrum

Antal platser
1 st


Ort
Övriga landet

Sista ansökningdag
2018-08-09

Tidsperiod
ExtrajobbBookmark and Share