Dela med andra

Sommarvikarier Sjuksköterskor

Publicerad 2018-01-03


Letar du efter ett roligt och meningsfullt sommarjobb? Är du engagerad och arbetsvillig? Vill du få utlopp för och utveckla hela din kompetens? Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Under juni-augusti har vi behov av sommarvikarier inom vård och omsorg som har verksamheter i våra tre tätorter Virsbo, Ramnäs och Surahammar.

Vi erbjuder bra anställningsvillkor i form av gemensamhet i ett kompetent arbetsteam, ett självständigt arbete, friskvård och konkurrenskraftiga löner.


Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska samordnar och ansvarar du för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs och utvärderas inom området för äldre och funktionshindrade.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Som person har du en positiv grundsyn, är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du är strukturerad och kan kommunicera på ett tydligt sätt. I vårt arbete är förhållningssätt och bemötande viktiga grundstenar. Datavana krävs. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökande med tvåspråkskompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.


Kontaktperson
Eva Ståhlberg
eva.stahlberg@surahammar.se
0220-39367

Jobbansökan
Ansökan sker via extern webbplats
-
www.hrsupporten.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Surahammars kommun

Antal platser
flertal st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2018-05-31

Tidsperiod
juni-aug

Länkar
Extern länk


Bookmark and Share