Dela med andra

Revisor

Publicerad 2017-12-07


Revisi är en revisionsbyrå i Västerås som tillhandahåller revision, upprättar bokslut och deklarationer samt ger ekonomisk rådgivning. Våra kunder är allt från aktiebolag till enskilda firmor, från Skåne i söder till Mälardalen i norr. Vi håller en hög kvalitet och servicegrad och vår ambition är att tillhandahålla kvalificerade revisions- och rådgivningstjänster som skapar mervärde för våra kunder och som bidrar till deras utveckling och framgång.Arbetsuppgifter
Revision

Kvalifikationer
Vi söker nu dig som kan redovisning, bokslut och deklarationer och har som mål att kanske bli revisor i framtiden. Har du erfarenhet av revision och eventuellt redan är kvalificerad revisor med några egna kunder är det ett plus men inget krav.
Vi vill att du är strukturerad och noggrann och kan ge våra kunder mervärde i din roll hos oss. Som person värdesätter vi att du är engagerad, har lätt för att ta nya kontakter och är professionell i din yrkesroll som revisor. Känner du att detta kan vara något för dig? Kontakta då Michael Dalestig för en diskussion och sök tjänsten via mail redan nu.
kontakt@revisi.se

Kontaktperson
Michael Dalestig
michael.dalestig@revisi.se
0706 606 430

Jobbansökan
Tjänsten söks via mejl
kontakt@revisi.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Revisi revision & rådgivning AB

Antal platser
1 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2018-03-07

Länkar
Revisi hemsida


Bookmark and Share