Dela med andra

Digital Content Producer

Publicerad 2017-11-30


Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!


Arbetsuppgifter
Som informationsassistent kommer du att assistera kommunens kommunikatör som har ansvaret för kommunens övergripande information och kommunikation. Du hjälper till att svara för samordning av kommunikation och information i olika kanaler såsom webb, sociala medier och mediekontakter.
Digitala medier är prioriterat. Du är behjälplig med ansvaret för vår hemsida och dess utveckling. En spännande utmaning är att utveckla kommunens arbete med sociala medier som kommunikationskanaler samt den kreativa utvecklingen av vår kommande externa webb.
Du arbetar även med texter och layout till exempelvis nyhetsbrev, pressmeddelanden, affischer och broschyrmaterial. Du kan komma att hålla i egna projekt och arbeta konsultativt mot våra verksamheter, enheter och chefer.
Anställningsform: Projektanställning tom 181031
Omfattning: Deltid ca 40%
Tillträde: Enligt överenskommelse


Kvalifikationer
Vi söker dig som utbildar dig inom kommunikation på akademisk nivå eller annan utbildning som kan prövas likvärdig.
Du ska vara en kommunikativ och kreativ person som kan assistera och driva projekt självständigt och i samarbete med andra. Du är en driven skribent och har erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete och har testat på något webbpubliceringsverktyg.
Du har goda kunskaper i Adobe Creative Suite, främst InDesign, Illustrator och Photoshop. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökande med minst tvåspråkskompetens (Svenska + ytterligare minst ett språk).
Tjänsten går att kombinera med studier.


Kontaktperson
Cristian Hidalgo
cristian.hidalgo@surahammar.se
0220-39032

Jobbansökan
Ansökan sker via extern länk
-
www.hrsupporten.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Surahammars kommun

Antal platser
1 st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2017-12-17

Tidsperiod
Projektanställning

Länkar
Extern länk


Bookmark and Share