Dela med andra

Projektledare online-Marketing

Publicerad 2017-11-20


Letar du efter en ny utmaning inom online-marketing? Då är du kanske vår nya online-marknadsförare. Här får du chansen att vara med och bygga upp optimala marknadsföringsstrukturer för sju företag.

Arbetsuppgifter
Det dagliga arbetet kommer vara koncentrerat kring att bygga upp, förvalta och kvalitetssäkra samt stötta det online-redaktionella utvecklingsarbetet för sju olika bolag i Helekopterhuset, Eskilstuna; Onmar, by Willow, Ztift, Klever, eze System, Cabnet och Gate Watcher

Här omfattas såväl löpande marknadskommunikation som kampanjer online.
Du kommer även vara "super user" på kringliggande applikationer och funktioner – det kan handla om, eDM (e-mail marketing), SEO, analys (Google Analytics) osv. Du förstår vilket redaktionellt material som fungerar bäst i olika kanaler (traditionell marknadsföring, webb och sociala medier) och är genuint intresserad av hur tekniska lösningar kan bidra till att ge innehållet så stor spridning som möjligt. Processer, data, mätning och analys är en viktig del av det dagliga arbetet.Du har gärna bakgrund och grundläggande kunskap om marknadssegmentering och marknadsanalys.

Planerar, paketerar, publicerar och kvalitetssäkrar innehåll 

• Content rollout
• Domain management
• SEO
• Mätning och analys

Om Helekopter
Kreativ arena i Eskilstuna för innovations- och uppstartsbolag inom olika områden. Företagen är verksamma inom både B2B och B2C. På Helekopterhuset är det högt i tak då vi anser kreativitet och sammanhållning vara de viktigaste grundpelarna för att bygga framgångsrika företag med engagerad personal.

Även om arbetstempot är högt så tar vi oss tiden att fika tillsammans, hitta på saker utanför arbetet och till och med utmana varandra på vår egen discgolf-bana eller i en pingismatch på kontoret då och då.

Bolagen
Följande bolag och varumärken ingår i uppdraget
www.onmar.se - Lås och beslag för marina applikationer
www.zladd.com - Trendprodukter för konsumentmarknad
www.busylizzie.se - Barnaccessoarer för konsumentmarknad
www.bywillow.com - Moderbolag till bolag med konsumentprodukter
www.ztift.com - Industridesign och kontraktstillverkning
www.ezesys.com - System för industriell Internet of Things
www.cabnet.se - Remote Access & Control av byggarbetsplatser
www.gatewatcher.se - Styrning av grindar och inpassering
www.klever.se - Säljorganisation mot B2B i NordenKvalifikationer
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga. Hos oss på Helekopterhuset jobbar vi med flera olika företag nära inpå varandra, du kommer att vara involverad i alla bolag och tillsammans med våra medarbetare hitta bästa sätt att marknadsföra de olika bolagens tjänster och produkter.

Samtidigt kräver denna roll att du kan arbeta och driva ditt eget arbete självständigt. Då rollen är ny hos oss kommer du att få vara med och bygga upp utformandet och strukturen för arbetet och se till att vi marknadsför Helekopterhuset och dess bolag på det bästa och mest effektiva sätt. För att du ska trivas i rollen krävs en analytisk förmåga hos dig. Du kommer att analysera effekter av genomförda kampanjer och marknadsföring för att kunna skapa långsiktiga optimala arbetsförfaranden.


Kontaktperson
Niklas Zandelin
niklas.zandelin@ezesys.com
0705422735

Jobbansökan
Skicka ansökan med CV
nz_ansokan@ezesys.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Helekopter AB

Antal platser
1 st


Ort
Mälardalen

Sista ansökningdag
2018-02-18

Tidsperiod
HeltidBookmark and Share