Dela med andra

Förstärkning Marknad Surahammars IF

Publicerad 2017-11-19


Surahammars IF är en anrik förening som har bedrivit framgångsrik ishockey under en lång era och vårt varumärke är starkt och välkänt. Klubben har producerat många duktiga spelare, ledare och domare både inom dam-och herrsidan, ända upp till elit- och landslagsnivå. Vi har en bred barn-och ungdomsverksamhet, juniorlag i J20 Elit samt ett A-lag som finns representerade i HockeyEttan.

Arbetsuppgifter
Som en del av vårt team kommer du att arbeta med befintliga sponsorer/ samarbetspartners, egen prospektering och nykundsbearbetning. Vi arbetar löpande med att stärka våra relationer samt förbättra våra erbjudanden med fokus att kunna leverera värde för våra partners. Du kommer att ha en central roll i teamet och det kommer att finnas ett stort utrymme för din egen kreativitet gällande Surahammars IF som produkt, vi värdesätter nya idéer mycket högt.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är:

- Ambitiös och trivs med att knyta kontakter
- Utåtriktad och har en hög social förmåga
- Initiativrik och gillar att driva framåt
- Kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift

Tidigare erfarenhet från marknad och försäljning är meriterande, det absolut viktigaste är dock dina personliga egenskaper.

Vi är i mångt och mycket en ideell förening som drivs av en massa fantastiska eldsjälar, möjlighet för provisionsbaserad lön finns dock i detta fall.


Kontaktperson
Jenny Pikkarainen, Ordförande
jenny.pikkarainen@surahammarsif.se
073-290 17 10

Jobbansökan
jenny.pikkarainen@surahammarsif.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Surahammars IF

Antal platser
1 st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2018-02-17

Länkar
Surahammars IF


Bookmark and Share