Dela med andra

Kom och gör praktik hos oss!

Publicerad 2017-11-08


Head Agent är belägna i Stockholm och är experter inom Executive Search och rekryterar chefer och nyckelpersoner inom marknad, försäljning och affärsutveckling. Det betyder att vi har ett ständigt aktuellt och växande nätverk av personer som bidrar till organisationers tillväxt, inom ramen för sitt kompetensområde.

Vill du förändra människors liv? Varje dag förändrar vi på Head Agent människors liv genom att ta våra kandidater till nästa spännande utmaning i karriären. Head Agent är det snabbast växande chefsrekryteringsföretaget i Sverige. Vi arbetar med search och headhunting inom Marknad, Försäljning och Affärsutveckling.

Är du i en avslutande fas av dina studier och är nyfiken på hur search och Head hunting fungerar i praktiken samt få en unik inblick i arbetsmarknaden? Du kanske läser ekonomi, media och kommunikationsvetenskap, HR, psykologi, business administration, pedagogik eller sociologi och har 15 eller 30 högskolepoäng kvar. Du söker en praktikplats där du under din praktikperiod får tillämpa teori till praktiska kunskaper vad gäller rekrytering av kvalificerade roller inom marknad, försäljning och affärsutveckling. Vi söker aktivt upp, attraherar och knyter till oss de mest attraktiva och framgångsrika kandidaterna vilket innebär att vårt urval är både riktat och precist.

Arbetsuppgifter
Vad får du göra som praktikant hos oss? Under din tid som praktikant testar du på rollen som Researcher. Rollen innebär att du är ytterst ansvarig för relationen med våra kandidater, från början till slut. Du ansvarar för kartläggning av marknaden och search i nätverk men även för en inledande bedömning och urval av kandidater. En dag hos oss kan således innefatta möten med kunder från några av Sveriges ledande bolag inom sin bransch, t.ex. TV4, Acast, Klarna, Leo Vegas, SAS och Bisnode. Vidare ansvarar du för search, intervjuer, annonsskrivning enda fram till uppdragets referenstagning. Hos oss får du tillfället att djupdyka i varierande branscher, roller och spännande organisationer i förändringsfas.Kvalifikationer
Vem vi tror att du är?
Vi tror att du för att trivas hos oss gillar att ta ansvar och initiativ, att du har en förmåga att få saker att hända och att du är effektiv i din kommunikation. Vi tror vidare att du är en fena på samarbeten och tycker om att arbeta projektbaserat. Vi på Head Agent värnar om relationen till våra kandidater, kunder och till varandra – så är du dessutom en relationsskapande person med höga ambitioner och engagemang så erbjuder vi en utvecklande väg framåt.

Avslutningsvis tror vi att du värdesätter att ha roligt på din arbetsplats – för det gör vi!

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!

Kontaktperson
Sara Markstedt
sara.markstedt@headagent.se
0735087056

Jobbansökan
Sök vi vår hemsida; www.headagent.se
www.headagent.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Head Agent AB

Antal platser
2 st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2018-02-28

Tidsperiod
Vår 2018

Länkar
Head Agent


Bookmark and Share